Kjell Bergqvist och Yvonne Rydings döttrar – så ser de ut idag

Yvonne Ryding och Kjell Bergqvist var ett av Sveriges hetaste kändispar. Nu har deras döttrar vuxit upp.

Slå på ljud

För mer än 20 år sedan gick ett av Sveriges mest profilerade kärlekspar isär, nämligen Yvonne Ryding och Kjell Bergqvist.

Det fann flera anledningar, vilket Kjell tidigare berättat om för Mitt i-tidningarna:

– Delvis ekonomin, ett ganska vanligt trätoämne. Delvis inställningen till kändislivet. Det hände att jag mer eller mindre slängde ut journalister ur hemmet.

Yvonne Ryding har sagt om uppbrottet:

– Vi skilde oss av en anledning, och det är alltid en sorg och väldigt tråkigt.

Sandra och Nathalie med sina föräldrar Kjell Bergqvist och Yvonne Ryding 1998.

Michael Branns/TT

Kjell Bergqvist har för Hälsoliv berättat om den svåra tiden efter skilsmässan:

– En skilsmässa är ju ingenting som går över på en dag. På ett sätt är det fortfarande en sorg, framför allt för barnen. Sandra och Nathalie var fem och nio år. Att se dem packa väskor varannan vecka var en jävla sorg. Ett par år innan och något år efter var det väldigt stökigt. Sedan dess har Yvonne och jag varit jättebra kompisar. Även om vi var osams i början hade vi hela tiden en gemensam strategi för barnen. Saker som var tillåtna hos pappa skulle också vara tillåtna hos mamma.

Det här inlägget från Instagram går inte att visa just nu. (E01)

Kjell Bergqvist och Yvonne Rydings döttrar har vuxit upp

Deras barn har nu vuxit upp till vuxna kvinnor. Nathalie och Sandra är 27 respektive 32 år gamla och har valt sina egna vägar i livet.

Nathalie har bland annat satsat på en musikkarriär men även utbildat sig inom skådespeleri, enligt hennes sida på managementbolaget Artistgruppens hemsida, en agentur som även representerar storstjärnor som Sofia Ledarp, Björn Kjellman och Marie Richardsson.

Sandra valde att inte gå i sina föräldrars fotspår och blev makeupartist istället. För tre år sedan gjorde hon sina föräldrar till morföräldrar när hon fick sitt första barn, en son som hon döpte till Edwin. Både Kjell och Yvonne var överlyckliga.

Kjell Bergqvist med fru Karin, döttrarna Nathalie och Sandra på premiären av “Cirkeln” på Rigoletto, år 2015. FOTO: Karin Törnblom/TT

– Mamma berättade jag det för tidigt, men pappa fick vänta. När vi sågs på nationaldagen så frågade pappa om vi skulle komma ned till Thailand i vinter som vi ibland gör. Jag svarade att ”det blir nog svårt för du ska bli morfar”. Då grät han och blev jätteglad, sa Sandra till Hänt i samband med graviditeten.