Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Kollegorna i chock! TV4-stjärnans dramatiska förändring – oigenkännlig

08 nov, 2022, 15:30 
Tilde de Paula och Axel Pileby

Ulf Kristofferson var helt förändrad när han dök upp i Efter Fem.

Annons
Ulf Kristofersson
Men nu visar han stolt upp sin hårfria överläpp.
Annons
8 kända TV4-profiler: Så mycket pengar tjänar de!Brand logo
8 kända TV4-profiler: Så mycket pengar tjänar de!

TV4-profilen Ulf Kristofferson är en man att räkna med när det är dags för att djupdyka i politiska händelser.

Med van hand vägleder han tittarna med förklaringar om det politiska läget i Sverige, och när det händer något stort kan man räkna med att se Ulf Kristofferson i tv-rutan.

Med åren har han blivit en stor profil i TV4 och för många är det otänkbart att följa ett val utan att ta del av den politiska kommentatorns kunniga analyser.

Ulf Kristofferson
Ulf Kristofferson.

Ulf Kristofersson var helt oigenkännlig

Men det är inte bara Ulf Kristoffersons politiska kunskap som gjort honom välkänd. På överläppen har han haft en välväxt mustasch som blivit något av hans signum.

Annons

Därför var det nog många som tappade hakan när han dök upp i Efter fem utan sin håriga överläpp, trots en månad då man uppmärksammar mäns kamp mot prostatacancer.

– Jag brukar inte delta i sådana kamper och kampanjer och jag fick för mig att jag skulle raka av mustaschen och se hur det ser ut. Samtidigt så skulle jag sluta snusa då. Det var en sån där förnyelsedag där man känner att nu ska det bli en förändring. Jag tänkte inte på det där, att alla nu börjar odla en mustasch, sa han.

Berättar själv om rakbeslutet

Ja, det tillhör inte direkt vanligheterna att se en mustaschlös Ulf Kristofferson och det var knappt så att kollegorna i studion kände igen honom.

– När man tänker på dig så tänker man på mycket, men mustaschen är ju din grej. Hur ofta är det som du rakat av den? frågar en nyfiken Axel Pileby.

– En gång var 20:e år ungefär, svarar Ulf.

Foto: TT/TV4

Annons