Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Kollegorna ville titta på en "Blottad" Maria Lundqvist

13 okt, 2010, 15:30 
Agneta Nisbeth
Annons

Skådespelerskan Maria Lundqvists första egna show ”Blottad” har haft premiär och givetvis dök en hel del vänner och kollegor upp på premiäraftonen.

En kvinna, ett band, en scen. Duktiga skådespelerskan Maria Lundqvists första egna show ”Blottad” har haft premiär på Rival på söder och givetvis dök en hel del vänner och kollegor upp på premiäraftonen. Formen för showen är lite av en spretig revy där burlesk striptease blandas med personliga tankar och en hel del musik. Och att ”Blottad” är en passande titel står utom allt tvivel efter dessa två timmar som är av högst personlig karaktär. På bilden här ovan ser vi Martin Stenmarck på kryckor.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av Maria Roswall

Foto Cecilia Österberg

[smooth=id: 407; width:430; height:850; timed:false; arrows:true; carousel:true; links:true; info:true; align:center; frames:true; open:true; text:Alla bilder;]

Läs även:

Annons