Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Kraftiga reaktioner efter Lotta Engbergs beteende utanför rutan

17 okt, 2023, 14:30 

Följarna reagerar direkt efter Lotta Engbergs nya beslut.

Annons

Lotta Engberg är van att hålla låda, bjuda på sig själv och underhålla det svenska folket. Det är därför som hon får vara ansiktet utåt för två av Sveriges folkkäraste program: Lotta på Liseberg och Bingolotto.

Mikael ”Soldoktorn” Sandström vägrar svara på frågan om Lotta EngbergBrand logo
Mikael ”Soldoktorn” Sandström vägrar svara på frågan om Lotta Engberg

Med van hand vandrar hon runt på scen eller i studion, sjunga allsång eller läsa upp nummer, samtidigt som publiken antingen applåderar frenetiskt i takt eller ringer in och vinner priser.

Det är också Lotta som ser till att jobba då många andra är lediga, är en trygg famn att luta sig mot under sommar, jul och nyår – samtidigt som många andra njuter av kvalitetstid med sina nära och kära.

Lotta Engberg och Mikael Sandström
Lotta Engberg och sambon Mikael Sandström.

Lottas härliga liv med sambon Mikael

Dock är det viktigt att betona att Lotta har ett liv utanför underhållningsbranschen. Det livet gillar hon att leva med sambon Mikael Sandström och den lyxiga villan i Mölnlycke.

Annons

Här har paret hela 385 kvadratmeter till sitt förfogande. Huset rymmer dessutom en spa-avdelning med bastu och pool. Det finns även ett biorum med filmduk och härliga biofåtöljer.

– Jag tänkte, vi kommer nog inte att använda allt det här, men det har vi faktiskt gjort, har Lotta sagt till Expressen.

Följarnas reaktioner efter nya bilden

Paret gillar även att hitta på saker tillsammans. I samband med Lotta Engbergs 60-årsfirande reste de till Spanien för att njuta av god mat, golfspel och härliga timmar i den gassande solen.

Nu verkar Lotta befinna sig utomlands igen. På Instagram har hon delat med sig av en bild som fått följarna att reagera kraftigt, och många hyllar den bildkomposition som hon lyckats få till.

”Njuter av golfspel och värme och vännen min. Fantastiskt”, skriver Lotta till bilden.

”Vilken underbar bild ha det så jättebra”, skriver en person.

”Vilken vacker bild! Ni får ha en härlig semester!”, skriver en annan.

Foto: TT/Instagram

Annons