Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Krisen i Tommy Körbergs äktenskap – hustrun har vägrat ens säga hans namn

24 apr, 2024, 18:50 
Tommy Körberg
Tommy Körberg har haft en tuff tid med hustrun Anne-Charlotte.
Annons

Tommy Körberg och hustrun Anne-Charlotte har varit gifta sedan 2007. De fick dottern Elvira två år senare, Tommys tredje barn efter betydligt äldre sönerna Anton och Erlend.

Tommy Körbergs nya liv efter sjukdomen – låg i respirator i 4 dagarBrand logo
Tommy Körbergs nya liv efter sjukdomen – låg i respirator i 4 dagar

Tommy Körbergs äktenskap – frun vägrar säga hans namn

I programmet Malou Möter berättar Anne-Charlotte om hur paret träffades. Det var ingen traditionell dejt – minst sagt.

– Jag var deppig och behövde lite glädje i livet. Så jag övertalade mina kompisar att vi skulle se Tommy Körberg, för han var min idol, säger Anne-Charlotte i programmet.

Anne-Charlotte och Tommy mötte blick när han stod på scen, och på den vägen är det. Men i början drog sig Anne-Charlotte från att säga Tommys förnamn. Det var tufft för henne att förlika sig med att hon var tillsammans med en kändis.

Annons

– Namnet hängde ihop med Tommy Körberg. Idolen. Så jag sa ”älskling” hela tiden”. Jag sa det först ett par år efteråt, att jag hade svårt att säga hans namn, säger Anne-Charlotte.

En kris för Tommy Körberg och hans fru

Sommaren 2023 blev Tommy svårt sjuk. Det var en tuff tid för både honom och Anne-Charlotte, som var en oumbärligt stöd för maken. Det var en kris som hette duga.

– Jag var med. Jag körde honom. Jag blev orolig eftersom han hade feber i nästan två veckor och inga andra symptom. Det var samma symptom som jag när jag blev sjuk, så då gick jag igång och fick övertala om att vi skulle åka in och ta prover på fredagen. På måndagen åkte vi in till stan och då sa läkaren: nej, nej nej. Du åker inte ens hem. Ni åker direkt till akuten, berättar Anne-Charlotte.

– Min fru tog hand om mig väldigt bra. Det var skönt att ha en människa som var i min sociala närhet. Men jag var arg över att jag blev sjuk också. En vrede. Men vrede kan vara en bra källa till tillfrisknande tror jag, säger Tommy.

Annons