Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Kristian Luuk bekräftar – har hemlig flickvän

03 okt, 2023, 09:30 

Kristian Luuk berättar nu om härliga kärleken!

Annons

Kristian Luuk är ett välbekant ansikte i tv-rutan. När På spåret-säsongen är i rullning sitter han där med parhästen Fredrik Lindström, ger ledtrådar om diverse resmål och ger kunskap om världens alla hörn.

Kristian Luuk om framtiden i ”På spåret”Brand logo
Kristian Luuk om framtiden i ”På spåret”

I sin yrkeskarriär är han van vid att synas offentligt. Han är van att synas på bästa sändningstid, bjuda på sig själv och vara en trygg famn i svenska tittarnas flimrande tv-hem.

– Det är få saker som är så beständiga. Många av dem som börjar titta nu är kanske runt 25, och det betyder att ”På spåret” har funnits i hela deras liv. Det har blivit som en vuxenritual att börja titta, och särskilt i oroliga tider vill man att saker ska vara trygga, har han sagt till Aftonbladet.

Kristian Luuk och Carina Berg
Kristian Luuk och Carina Berg separerade 2016.

Kristian Luuk om sitt privatliv

Däremot är han desto mer sparsmakad om detaljer kring sitt privatliv. Det vi vet är att han tidigare var gift med tv-profilen Carina Berg, men sedan uppbrottet 2016 har han inte pratat så mycket om sitt kärleksliv.

Annons

Men bara för att han inte har en vana att prata om relationer, betyder det inte att Kristian inte besitter den kunskapen. Det blev tydligt när han nyligen medverkade i Eftermiddag i P3.

Där fick han frågor om relationer, om han tyckte att det var en dealbreaker att koppla in en tredje partner i ett förhållande – och om han kunde tänka sig att leva i polyamorösa relationer med någon så omtyckt som programledaren Rickard Olsson.

– Jag har verkligen ingenting emot Rickard Olsson men det är en dealbreaker, säger Kristian Luuk.

Kristian Luuk erkänner

Kristian Luuk påpekar dock att han inte är emot polyamorösa relationer i sig. Sen fortsätter snacket om relationer och programledaren Hanna Hellquist kommer då in på Luuks kärleksliv.

Det som han duckat för att prata om så länge, bestämmer han sig för att kommentera och bekräftar då att det finns en speciell person i hans liv – e person som funnits där ett tag.

– Nej, jag är i en relation sen något år tillbaka, säger han.

Kristian Luuk
Kristian Luuk har hittat kärleken igen.

Foto: TT

Annons