Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Kristian Luuk har hållit flickvännen hemlig i två år – nu visar han upp henne: "Min stora kärlek"

11 dec, 2023, 11:24 

Kristian Luuk har äntligen visat upp sin flickvän!

Annons

Kristian Luuk har hållit tyst kring sitt kärleksliv – men nu har vi äntligen fått se hans flickvän. Det är på Instagram som det stora "avtäckandet" sker, med en bild och en sparsmakad men fin bildtext.

Kristian Luuk visar upp sin hemliga flickvän Hanna Eklöf

TV: Här säger Kristian Luuk ifrån efter flirten i ”På spåret”-studionBrand logo
TV: Här säger Kristian Luuk ifrån efter flirten i ”På spåret”-studion

Kristians flickvän heter Hanna Eklöf och arbetar precis som sin partner med tv. Hon är just nu anställd som ledtrådsredaktör på TV4-produktionen Masked Singer, enligt sin LinkedIn-profil. Hon och Kristian arbetade ihop med programmet Luuk och Hallberg, men det var inte deras enda samarbete.

Annons

De arbetade också ihop med Veckans ord med Kristian Luuk – ett program som kom till på grund av Hanna.

– Redaktören från mitt förra projekt, Hanna Eklöf, sa att jag borde göra något mer explainer- och folkbildningsaktigt. Vi kopplade på producenten Cia Axelsson och tillsammans har vi utvecklat det här under hösten. ”På spåret” är mallat, här har vi skapat mallen, har Kristian sagt i en intervju med Aftonbladet.

Kristian Luuk har varit gift två gånger. Hans senaste äktenskap var med en annan tv-stjärna, Carina Berg.

De var länge ett av svenskt nöjeslivs stora "power couple" – men så kom bomben. Det var Carina som avslöjade uppbrottet i ett Instagram-inlägg, publicerat 2016.

”Vi har gemensamt beslutat oss för att gå skilda vägar. Självklart känns det både sorgligt och tråkigt men vi är fortfarande väldigt goda vänner. Eftersom det är barn inblandade har vi bestämt oss för att inte kommentera detta mer än så här."

Kristian Luuk hade en tuff skilsmässa

För Kristian tog skilsmässan väldigt hårt. Det erkände han öppet och sårbart när han intervjuade Melissa Horn i programmet Luuk och Hallberg.

– Jag ska direkt erkänna, de senaste tre åren har du fyllt en stor funktion i mitt liv. Jag skilde mig för tre år sedan och det har varit ganska rörigt. Det har varit höga toppar och låga dalar, glada dagar och ledsna dagar, och på de ledsna dagarna då har jag lyssnat väldigt mycket på dig.

Annons