Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Kristian Luuks dotter har vuxit upp – så ser hon ut i dag!

12 dec, 2022, 17:30 
Indra Nordemar

Kristian Luuks dotter är inte så liten längre. Se bilder på hur hon ser ut i dag här!

Annons
Kristian Luuk om framtiden i ”På spåret”Brand logo
Kristian Luuk om framtiden i ”På spåret”

Kristian Luuk, 56, har en gedigen karriär som en av landets främsts programledare. I både Sen kväll med Luuk och Melodifestivalen har han gjort succé, och de senaste 20 (!) åren har svenska folket fått se honom i På spåret.

Men utöver att vara tv-profil är Kristian även pappa till tre, och det många troligen inte har superkoll på är att dottern Smilla, 25, lyckats stort inom matvärlden.

Kristian Luuks förhållande med Carina Berg

Kristian Luuk hade tidigare en relation med branschkollegan Carina Berg. Efter tre år ihop ringde bröllopsklockorna 2008, året därpå fick de sonen Holger Luuk, 12. Men kärlekssagan mellan Kristian och Carina tog slut 2016.

”Vi har gemensamt beslutat oss för att gå skilda vägar. Självklart känns det både sorgligt och tråkigt men vi är fortfarande väldigt goda vänner. Eftersom det är barn inblandade har vi bestämt oss för att inte kommentera detta mer än så här”, skrev Carina då på Instagram.

Annons

Men Kristian hade då redan ett giftermål i bagaget. Innan Carina var han nämligen gift med Anna Luuk, och de fick då barnen Sebastian, 22, och Smilla.

Luuk om dottern Smilla: "Driftig"

Och nu visar Kristian upp sin dotter Smilla – som nu har vuxit. 25-åringen har ett stort intresse för mat och både bloggar, poddar och håller kurser om glutenfritt – som hon också skrivit kokböcker om.

I Sarah Dawn Finers podcast Talk to me stoltserade På spåret-stjärnan om sin dotter i fjol.

– De har flyttat hemifrån. 23-åringen har till och med köpt en egen lägenhet så hon kommer aldrig tillbaka, sa han om dottern Smilla Luuk.

– Hon har varit driftig. Hon gav ut kokböcker och sånt om glutenfri mat när hon gick på gymnasiet, så hon startade firma tidigt.

Smilla träffade Frederik Berg 2018 och sedan 2021 är de ett par.

Foto: TT, Instagram

Annons