Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Kristian Luuks glädjebesked – 7 år efter skilsmässan med Carina Berg: "Lyckos"

15 jun, 2023, 08:30 

Nu delar programledaren Kristian Luuk med sig av de underbara nyheterna!

Annons
Kristian Luuk om framtiden i ”På spåret”Brand logo
Kristian Luuk om framtiden i ”På spåret”

År 2008 gifte sig tv-profilerna Kristian Luuk, 56, och Carina Berg, 45, vilket blev mycket omskrivet i tidningar och media. Året därpå fick de sonen Holger.

Men 2016, efter åtta år som gifta, valde de att gå skilda vägar. Skilsmässan blev, precis som parets kärlekssaga, mycket omskriven.

”Vi har gemensamt beslutat oss för att gå skilda vägar. Självklart känns det både sorgligt och tråkigt men vi är fortfarande väldigt goda vänner. Efterson det är barn inblandade har vi bestämt oss för att inte kommentera detta mer än så här”, skrev Carina och Kristian i ett gemensamt uttalande på Instagram 2016.

Kristian Luuks ärliga ord om tuffa skilsmässan: "Rörigt"

Och exmakarna menade verkligen vad de skrev i uttalandet.

Annons

Under åren som gått har varken Carina eller Kristian uttalat sig särskilt mycket om skilsmässan. Men i programmet "Luuk och Hallberg" öppnade Kristian upp om känslorna, när artisten Melissa Horn gästade.

– Jag skilde mig för tre år sedan och det har varit ganska rörigt. Det har varit höga toppar och låga dalar, glada dagar och ledsna dagar, och på de ledsna dagarna då har jag lyssnat väldigt mycket på dig, sa han då.

Idag är Carina och Kristian vänner och har båda sagt fina ord om varandra i media.

Kristian Luuk, Carina Berg Polarpriset - Polar Music Prize 2015
Kristian och Carina gick skilda vägar 2016.

Kristian Luuks glädjebesked – 7 år efter skilsmässan med Carina Berg: "Lyckos"

Förutom sonen Holger som Kristian har med Carina, har han även dottern Smilla, 25, och sonen Sebastian, 23, med tidigare hustrun Anna Luuk Priske.

Och det är tydligt att Kristians relation till de vuxna barnen är fantastiskt fin. Nyligen delade han med sig av en bild på Instagram från när han hade lite härlig kvalitetstid med dottern och hennes pojkvän.

"Lyckos mig som har en dotter (och svärson!) som vill ta en aw med mig😊💕", skriver Kristian på Instagram.

Så fint!

Annons