Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Kristian Luuks härliga relationsbesked! Sju år efter tuffa skilsmässan

08 jun, 2023, 09:00 

Nu berättar Kristian Luuk äntligen!

Annons

När de folkkära profilerna Kristian Luuk och Carina Berg gifte sig 2008 blev de snabbt nöjes-Sveriges hetaste par. Men sedan kom det trista beskedet.

– Vi har gemensamt beslutat oss för att gå skilda vägar. Självklart känns det både sorgligt och tråkigt men vi är fortfarande väldigt goda vänner, löd parets uttalande på Instagram 2016.

Nu har det gått sju år, och Kristian har ett nytt besked om relationen med ex-frun Carina.

Kristian Luuk om framtiden i ”På spåret”Brand logo
Kristian Luuk om framtiden i ”På spåret”

Carina Berg om tuffa tiden efter skilsmässan

Tillsammans fick Kristian och Carina ett barn, sonen Holger, innan de valde att gå skilda vägar.

Och visst är det aldrig kul att separera, men att göra det inför hela svenska folket lägger till en helt ny parameter. När Carina och Kristian meddelade sin skilsmässa, tapetserades löpsedlarna med ex-paret, medan de själva höll låg profil.

Carina Berg och Kristian Luuk 2008
Det nykära paret 2008.

Först ett bra tag senare valde Carina och Kristian att berätta om den tuffa tiden som efterföljde den omskrivna skilsmässan.

Annons

–Det skrevs ju jättemycket saker där som jag inte uppskattade och som var väldigt långt ifrån sanningen. Ibland blev man sugen på att gå ut och berätta hur saker och ting låg till, sa Carina i slutet av 2022 i podcasten Nemo möter en vän.

Kristian Luuk om relationen med Carina Berg efter skilsmässan

Även Kristian har varit sparsam med kommentarer om uppbrottet, men han har gjort klart att det var oerhört tufft. Men nu väljer han att sju år senare, ge ett nytt besked om relationen med ex-frun till sajten Hemtrevligt.

– Jag har valt att inte prata offentligt om mitt kärleksliv och vill inte prata om huruvida jag är kär på nytt eller inte men jag tycker att jag och Carina har en bra relation idag. Vi har ju en 12-åring ihop. Och dessutom får jag passa hennes nya små barn ibland.

Ja, Carina har själv berättat att Kristian passat hennes son Otto, som hon har med sambon Erik Berg. Och efteråt, gav hon honom beröm i sin egna podcast:

– Passningen gick strålande. Jag är ju så himla glad över att jag har världens bästa ex-man, det måste man ju ändå få lov att säga.

Foto: TT

Annons