Kristian Luuks trista framtidsbesked – efter succén i På spåret: ”Räcker det inte nu?”

24 okt, 2022, 13:00 
Kristian Luuk och Fredrik Lindström

Kristian Luuk och Fredrik Lindström gör sin 14:e säsong som programledare för På spåret.

Annons
5 skandaler i "På spåret"!
5 skandaler i "På spåret"!

Kristian Luuk, 56, och Fredrik Lindström, 59, är återigen fråge- och reseledare när det folkkära frågesportprogrammet På spåret återvänder till SVT den 18 november.

I flera decennier har duon gjort tv och radio ihop. Deras vänskap är lika lång som deras gemensamma medieäventyr, och de verkar onekligen trivas i varandras sällskap.

Duon har rattat På Spåret-skutan sedan 2009 och gör sig nu redo för sin 14:e säsong ihop. Men frågan är hur länge Kristian Luuk och Fredrik Lindström kommer vara kvar som programledare.

Kristian Luuk
Kristian Luuk.
Recept.se Nyhetsbrev

”Räcker det inte nu, Kristian?”

I en intervju med P4 Extra frågar programledaren lite skämtsamt: ”Räcker det inte nu, Kristian?” och möts av ett rungande och långdraget skratt från På spåret-programledaren.

Annons

Sen blir han allvarlig.

– Ja, det kanske gör det. Det är 14:e året som jag och Fredrik gör det här. Av någon konstig anledning har de senaste åren blivit extra roliga. Vi har fört in att vi alternerar husband var fjärde vecka, vi är på tårna och det känns roligare än på väldigt länge.

Beskedet: ”Tänker att det snart borde inträffa”

Än så länge har det dock inte förts några samtal om den berömda refrängen, men Kristian Luuk tror att det snart kommer börja bli läge att ta ton.

– Just nu diskuterar vi inte om att sluta, men jag tänker att det snart borde inträffa. Även tittarna kanske skulle bli glada av att se några kvinnor som sitter där, vad vet jag, säger Kristian Luuk och går sedan vidare till att hylla programmets storartade succé:

– Det är 2,7 miljoner som tittar varje fredag, vilket är sinnessjukt dessa tider.

Fredrik Lindström och Kristian Luuk
Fredrik Lindström och Kristian Luuk gör sin 14:e säsong som programledare för På spåret.

Foto: TT

Annons
Annons