Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Kristin Kaspersen berättar om speciella personen: ”Jag är så lycklig"

13 apr, 2024, 18:00 
Vilken lycka för Kristin Kaspersen!
Annons

Programledaren och profilen Kristin Kaspersen har många järn i elden – det är nästan så att man undrar hur hon hinner med! Hon driver en egen podd, programleder, föreläser och håller i hälsoresor.

Och nu har Kristin nått en annan milstolpe i karriären som hon är ivrig över att dela med sig av.

Kristin Kaspersens dilemma i kärlekslivetBrand logo
Kristin Kaspersens dilemma i kärlekslivet

Kristin Kaspersens stora lycka efter resan

Kristin hann knappt landa från sin wellness-resa till Maldiverna innan hon kommer med nästa glädjebesked. På resan hade hon sällskap av sina söner, och de njöt av sol och bad, och en hel del yogaklasser som hon själv höll i.

Annons

– En oförglömlig resa. Jag har haft 20 klasser dessa dagar och det har varit så fantastiskt kul. Sunset yoga som jag hade var en magisk upplevelse och minne för livet.Det här är en plats där lugnet är, vänskap finns och alla känner sig som hemma, berättar hon på Instagram.

Just yoga är något som verkar falla familjen Kaspersen/Berghagen lite extra i smaken. Systern Malin har ju yogat i över 20 år, och har öppnat sin egen yoga-lada i familjens älskade Järvsö.

Kristin Kaspersen på en strand
Kristin har smygstartat sommaren.Foto: Instagram

Kristin Kaspersens stora lycka – visar upp speciella personen

Men tillbaka till Sverige. Nu berättar Kristin Kaspersen om en rolig nyhet: författaren Elizabeth Gillbert kommer till Sverige, och Kristin har redan fått en intervju med henne till sin podd!

Annons

Kristin är helt lyrisk när hon delar med sig av nyheterna, så Elizabeth verkar onekligen vara en speciell person för henne.

– JAG ÄR SÅ LYCKLiG!!!, utbrister hon på Instagram.

Elizabeth Gillbert har skrivit boken Eat, pray, love, som filmatiserades med Julia Roberts i huvudrollen. Hon kommer till Sverige senare i april, men Kristin nöjde sig inte där:

– Sen tänkte jag, kanske jag kan få med henne i min podd, ett drömscenario! Skam den som ger sig. Tillslut hittade jag rätt kontakter och häromdagen spelade vi in ett avsnitt på länk som släpps på söndag 14/4. Det avsnittet får ju inte bara missa, hon är precis så underbar som jag tänkt mig… och ännu lite härliga! Klok, ödmjuk, varm med massa humör.❤️

Snacka om spännande!

Foto: TT

Annons