Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Kristin Kaspersen förvånar – visar upp stora utseendeförändringen

03 jun, 2024, 18:30 
Vendela Lönnqvist
TT
Vilken förändring!
Annons

Den norsk-svenska tv-profilen Kristin Kaspersen är en kvinna med många bollar i luften.

Kristin Kaspersens dilemma i kärlekslivetBrand logo
Kristin Kaspersens dilemma i kärlekslivet

Kristin Kaspersens karriär – och sönerna

Med sin grund som programledare har hon fått möjligheten att medverka i diverse tv-program, bland annat Let's Dance, Fångarna på fortet, Melodifestivalen och Nyhetsmorgon.

Hennes kändisskap har också banat vägen för de två sönerna, Filip Lamprecht och Leon Fahlén, varav den förstnämnda även han synts i – och vunnit – Let's Dance.

Annons

Idag driver Kristin den uppskattade podden "Nyfiken på", där hon bjuder in gäster hon är lite extra... ja, nyfiken på.

Kristin Kaspersens spontana utseendeförändring

Kristins många tv-framträdanden innebär också att hon till synes är mån om sitt utseende. Tidigare i våras rapporterade Svensk Damtidning om hennes beslut att ta hål i öronen, på självaste Mama-galan!

”På Mama-galan. Hittade en skylt där det stod "Här kan du ta hål i öronen". Sagt och gjort! Så nöjd!”, skriver hon i ett inlägg på Instagram.

Att göra drastiska förändringar med utseendet är Kristin väldigt aktsam med. Och trots att hon ofta syns i den offentliga sektorn, har hon inga som helst problem med att åldras.

Annons

– Min pappa berättade att han läst att sångerskan Marie Fredriksson sagt ”jag välkomnar varje rynka för det betyder att jag får bli äldre”, vilket jag tyckte var så klokt. Men jag dömer ingen för vad den vill göra med sitt utseende. Det viktigaste är att man känner sig fin och mår bra, har Kristin sagt i en intervju med Svensk Damtidning.

Kristin Kaspersen visar upp förändringen

Men det betyder inte att hon då och då vill uppgradera sitt utseende, något hon under måndagen stolt visar upp på Instagram:

Instagram

Kristin begav sig under dagen till frisören, för att göra sig lite extra sommarfin i håret med en blondering.

Instagram

Så fint!

Annons