Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Kristin Kaspersen i tårar efter händelsen med sonen – såg allt

08 maj, 2024, 18:30 
Känslorna tog över för Kristin Kaspersen.
Annons

Den folkkära programledaren Kristin Kaspersen har ständigt fullt upp. Hon håller i föreläsningar, driver podd, håller i träningsresor och leder tv-program – ja, det är ett under att dygnets timmar räcker till.

Efter en lång jobbvecka på annan ort kom hon hem till Stockholm sent på kvällen – och möttes av något som fick henne att brista ut i tårar.

Kristin Kaspersens dilemma i kärlekslivetBrand logo
Kristin Kaspersens dilemma i kärlekslivet

Kristin Kaspersens tårar efter händelsen med sonen

De senaste dagarna har Kristin tillbringat utanför Stockholm, med att jobba. Hon har inte berättat vad som stod på agendan, men beskriver det som "roliga jobbdagar, men lite trött".

Annons

När hon sent på kvällen landade på Arlanda såg hon framemot att mötas av sin son hemma, och ge honom en kram om han inte somnat.

Men bättre blev det. På Instagram berättar Kristin om känslostormen:

– Klipp till att jag rullar ut i ankomsthallen och hör "Mamma...mamma". Där står han och överraskar med att hämta mig 00:30, skriver hon och fortsätter.

– När man behöver en kram som mest.

Kristin avslutar inlägget med flera gråtemojis, som visar på de starka känslorna.

Filip Lamprechts succékarriär – aktuell TV4

Kristin avslöjar inte vem av sönerna som stod för den underbara gesten. Hon har två barn, tv-profilen Filip Lamprecht, och den mer anonyme Leon Fahlén.

Sonen Filip har gått i sin mors fotsteg, och syns flitigt i rutan. Han har bland annat varit med i (och vunnit) både Let's Dance och Hela Sverige bakar. Nu är han aktuell i Sveriges Mästerkock VIP.

Kristin Kaspersen, Filip Lamprecht
Kristin med sonen Filip.Karin Törnblom/TT

Foto: TT

Annons