Kristin Kaspersen kopplas ihop med Let’s Dance-dansaren – umgås efter sändning

03 maj, 2023, 07:05 

Fångas på bild ihop.

Annons

Efter ett plötsligt avhopp från Petra Mede, ryckte Kristin Kaspersen in som programledare i Let's Dance. Och nu när man har facit i hand, drygt halva säsongen har ju gått, är det tydligt att uppdraget föll på rätt kvinna.

Men Kristin har mer med programmet att göra än att vara programledare. Nu kopplas hon ihop med en välkänd dansare i Let's Dance.

Tony Irving: ”Aldrig mer Let's dance”
Tony Irving: ”Aldrig mer Let's dance”

Kristin Kaspersen om relationen till Let's Dance-stjärnan

Anledningen till att just Kristin ringdes in är inte bara att hon är en välmeriterad programledare. Hon har ju själv kammat hem hela tävlingen och glasskon 2019!

Då tillsammans med dansaren Calle Sterner, och dansparet fick en oerhört nära vänskapsrelation. Kristin har flera gånger satt ord på känslorna:

Annons

– Han har inte bara lärt mig att dansa utan lockat fram det som finns inuti mig, har hon sagt till Hänt.

Calle Sterner stämde in:

– Jag och Kristin känner inte varandra sen innan och nu har vi umgåtts varje dag. Jag har verkligen fått en ny fantastisk vän.

Och relationen tog inte slut bara för att kamerorna slocknade.

Kristin Kaspersen och Calle Sterner på Let's Dance-efterfesten efter vinsten 2019
Två glada vinnare på finalfesten!

Kristin Kaspersens hyllning till Let's Dance-stjärnan Calle Sterner

Nej, det forna dansparet umgås fortfarande privat. När det blev känt att Kristin Kaspersen är Let's Dance nya programledare, var det en viss person som hörde av sig...

Annons

– Ja, han skrev ju direkt: “Kan vi ta en lunch?!”. Haha, jag tror han mest vill höra vad som händer här. Jag bara: “vi ska absolut ta en lunch”, berättade Kristin om Calle Sterner till Nöjeslivet.

Och nu visar hon upp den fina relationen igen. Det har nämligen varit Calles födelsedag, och självklart hade Kristin en fin gratulation på lager, som inte lämnade någon oberörd.

Så här skriver hon bland annat:

"För 4 år sedan fick jag äran att lära känna dig och du lärde mig dansa. Ditt tålamod, din glädje, din envishet och din kunskap var en gåva och jag hade den roligaste våren nånsin."

Hon delar dessutom ett ihopklipp av deras resa i programmet.

"Vilket underbart ihopklipp!!! Nostalgi på topp!!!!" Svarar en glad Calle Sterner.

Foto: TT

Annons