Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Kristin Kaspersen nobbar Let's Dance – säger nej till programledarrollen

04 dec, 2022, 15:00 
Indra Nordemar

Kristin Kaspersen tackar nej till att programleda Let's Dance.

Annons
Här är alla vinnare av ”Let’s dance”!Brand logo
Här är alla vinnare av ”Let’s dance”!

Kristin Kaspersen är en av landets främsta programledare och har genom sin framgångsrika karriär hållit i trådarna i bland annat Söndagsöppet, Biggest Loser, Fångarna på Fortet och även många galor så som Idrottsgalan. Men hon har också varit på andra sidan.

Den som har koll minns säkert att Kristin kammade hem den prestigefyllda glasskon i Let's Dance 2019. Något som även hennes son Filip Lamprecht gjorde två år senare.

Men trots familjens lycka i tävlingen ger Kristin nu ett besked att hon inte vill ta över programledarollen i Let's Dance.

Kristins Kaspersens relation med Calle Sterner

Kristin tävlade med danspartnern Calle Sterner som hon under programmets gång skapade ett starkt band till. Efter alla timmar under tre månaders tid i danslokalerna kom de att bli goda vänner vilket de fortsatt vara även efter programmet.

Kristin och Calle vann Let's Dance 2019.

I sin podd Nyfiken har hon förklarat relationen:

– När jag dansade i Let's dance med Calle Sterner så sa han till mig vid ett visst tillfälle, när jag körde och blev arg och sur på mig själv, att ”vi gör det här tillsammans Kristin, du behöver inte göra det här själv”. Och så förklarade han dansen att ”man följer varandra, man lyssnar in varandra och när du dansar ut själv då står jag stolt bakom dig och tittar på dig när du dansar och står här när du kommer tillbaka”

Annons

– Jag tyckte det var en sån fin symbolik.

Inte helt olikt Filip och Linn Hegdal – som också blev tajta under Let's Dance. Sådan mor sådan son, med andra ord!

Kaspersen om att programleda Let's Dance: "Nej"

Om det blir någon mer i kändisfamiljen som kommer att synas i Let's Dance framöver återstår att se – kanske Malin Berghagen ställer upp?

Något mer av Kristin eller Filip lär det i alla fall inte bli. Kristin säger nämligen nej till att programleda tävlingen.

Det är när hon får frågan av Hänt som hon ger beskedet.

– Nej men det kan jag ju inte göra, det är ju redan programledare där, så nej, de är fantastiska, säger hon.

Foto: TT, Instagram

Annons