Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Kristin Kaspersen och sonen Filip vill inte svara Anna Brolin: "Nästa fråga"

09 jan, 2024, 07:30 
Kristin Kaspersen och sonen Filip Lamprecht gästar Efter fem. Men en av Anna Brolins frågor vill de initialt inte svara på...
Annons

Måndagens Efter fem-gäst bestod av en duo, nämligen mor och son Kristin Kaspersen och Filip Lamprecht. Under tisdagen syns de i säsongspremiären av Renées brygga, och de gästade Efter fem för att prata om karriären och familjelivet.

Men en fråga var de inte särskilt sugna på att svara på...

Kristin Kaspersens dilemma i kärlekslivetBrand logo
Kristin Kaspersens dilemma i kärlekslivet

Filip Lamprechts starka ord om mamma Kristin Kaspersen i TV4

Kristin Kaspersen fick sonen Filip Lamprecht ihop med exet Martin 1997. Till en början höll han sig i bakgrunden, men de senaste åren har han tagit ett rejält kliv in i rampljusen.

Annons

Känd för den breda massan blev han 2021, när han gick i sin mors fotsteg och kammade hem vinsten i Let's Dance. Förutom det har han varit modell, och synts i flera olika tv-produktioner. Mamma Kristin har varit en stor förebild, berättar han:

– Det är coolt alltså. Det är häftigt att ha en sån förebild. Eftersom det också har blivit så att man hamnar lite i samma bransch, att ha någon som är liksom ”A-lag”, säger Filip Lamprecht om sin mamma i Efter fem.

Kristin om någon vet hur det är att ha en offentlig mamma. I början av intervjun gick programledaren Axel Pileby igenom Kristin och Filips karriärer. Då minns hon hur det var med sin egna mamma Lill-Babs.

– Med mamma så tänkte man inte så mycket på vad hon egentligen gjort, men när man väl fick det uppspelat och folk pratade om det, blev det lite så: ”Gud vad min mamma gjort mycket!", säger hon.

– Och det blir lite så själv nu. Sånt där som är naturligt för dig när man är hemma, blir något annat när man ser det såhär.

Annons
Filip Lamprecht och Kristin Kaspersen i Let's Dance-studion
Två Let's Dance-vinnare – och en som lett programmet!
Annons

Frågan i Efter fem som Kristin Kaspersen och Filip Lamprecht inte ville svara på

Kristin och Filip får också se klipp på när de båda vann Let's Dance.

– Jag blir alldeles lycklig när jag ser de här bilderna. Och att dela det här, när du vann sen, jag som själv varit där – det var helt sjukt! Det är så otroligt häftigt. Vad kul att se det såhär, säger Kristin.

– Vi har ju vunnit båda två!

Då kommer programledaren Anna Brolin med en fråga som skapade total tystnad i någon sekund:

– Och vem är bäst...?

Ja, varken Filip eller Kristin vill svara. De tittar på varandra i tystnad innan Filip Lamprecht svarar och skrattar:

– Nästa fråga!

– Nej…Vi båda är jättebra, säger han sedan.

– Vi har försökt att dansa ihop. Det gick sådär. Det var på ett bröllop, ganska sent på natten, jag försökte lära mig hans koreografi. En chacha-koreografi, men det gick inte så bra, säger Kristin.

Kristin Kaspersen och Filip Lamprecht gästar Efter fem
Varken Kristin eller Filip hade svaret på vem som var vassast på dansgolvet.

Foto: TV4

Annons