Kristin Kaspersen om händelsen med Let's Dance-stjärnan: "Blev arg och sur"

Kristin Kaspersen och Calle Sterner

Foto: TT

Nu minns Kristin Kaspersen tillbaka på en händelse under hennes tid i Let's Dance.

Kristin Kaspersen har en alldeles speciell statyett hemma, nämligen den vackra glasskon! För den som inte är insatt kanske det inte ringer några klockor, glasskon är nämligen trofén som vinnaren av Let's Dance får ta emot, och den tävlingen kammade hon hem 2019.

Under hennes tid i Let's Dance fick hon en nära relation till sin danspartner Calle Sterner. Nu berättar hon om en situation som ägde rum under säsongen – och hyllar Calle Sterners fina stöd.

Presenten till flickvännen

Att Kristin och Calle fann varandra i danssalen råder det ingen tvekan om. Redan kort efter finalen var avgjord och programmet slut, fick vi se prov på det forna dansparets fina vänskap.

Eftersom Let's Dance innebär långa dagar i träningssalarna fick inte proffsdansaren Calle Sterner särskilt mycket tid över. Som en present för att Kristin fick låna Calle från hans flickvän Johanna, gav hon paret en sparesa!

– Calle har inte sluppit mig på tre månader. Jag har snott honom så mycket så jag tycker hon kan få ha honom för sig själv ett tag. Eller så dyker jag kanske upp, sa skämtsamt Kristin till Expressen.

Och nu, 3 år efter vinsten, håller hon fortfarande Calle Sterner kär. Nu berättar hon om en särskild händelse som visade på Calles fina egenskaper.

Berättar om det fina stödet

Det är i sin podd Nyfiken på som Kristin bestämmer sig för att ge sin danspartner lite välförtjänt beröm, och det handlar inte om hans danssteg, utan något mer personligt.

– När jag dansade i Let's dance med Calle Sterner så sa han till mig vid ett visst tillfälle, när jag körde och blev arg och sur på mig själv, att ”vi gör det här tillsammans Kristin, du behöver inte göra det här själv”. Och så förklarade han dansen att ”man följer varandra, man lyssnar in varandra och när du dansar ut själv då står jag stolt bakom dig och tittar på dig när du dansar och står här när du kommer tillbaka”, berättar hon i podden enligt Hänt och fortsätter:

– Jag tyckte det var en sån fin symbolik.

Ja, Let's Dance verkar vara ett utmärkt program för den som vill bilda riktigt fina relationer. Se bara på artisten Robin Bengstsson och danspartnern Sigrid Bernson som möttes i programmet – och nu väntar en liten bebis!

Foto: TT