Kristin Kaspersen om kärleksgåvan från Lill-Babs

kristin kaspersen berättar om kärleksgåvan från mamma lillbabs

Saknaden efter Lill-Babs är stor men Kristin Kaspersen har sparat en alldeles speciell kärleksgåva som skänker tröst.

Det var förra året som Barbro “Lill-Babs” Svensson lämnade jordelivet i sviterna av cancer. Hon blev 80 år gammal och saknaden efter henne är stor. Lill-Babs var en älskad mamma och en av våra mest folkkära artister – med en hyllad karriär som sträckte sig över flera decennier.

Kristin Kaspersen berättar om vad hon ärvt efter Lill-Babs

Saknaden är förstås jobbigast för döttrarna, Monica Svensson, Malin Berghagen och Kristin Kaspersen. I en ny intervju med Leva & Bo beskriver Kristin Kaspersen vilka personlighetsdrag hon har ärvt av sin mamma. Dessutom avslöjar en present, som Lill-Babs gav henne, och som hon håller otroligt kär.

– När jag var liten stod dörren alltid öppen för de som ville hälsa på. Lite samma är det för mig. Jag har kodlås för att vänner ska kunna komma och hänga – barnens kompisar och vänners barn. Det är hela tiden ett flöde av människor. Jag älskar det och är så tacksam över den gåvan vi fick av mamma, säger Kristin i intervjun.

Lill-Babs döttrar

Lill-Babs döttrar; Kristin Kaspersen, Monica Svensson och Malin Berghagen.

Dessutom har Kristin en mycket speciell prydnadssak i sitt hem. Någonting som är helt oersättligt.

– Jag har en staty som jag fick av mamma när jag gifte mig, som hon hade fått av min pappa. Ett par som omfamnar varandra. Den tycker jag väldigt mycket om.

Foto: TT

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning: