Kristin Kaspersen om tuffa situationen med sonen: "Vad hände nu?"

06 sep, 2022, 20:00 

Nu öppnar Kristin Kaspersen upp om den känslosamma perioden med sönerna Filip och Leon.

Annons
Här är Lill-Babs döttrar – och alla barnbarnen
Här är Lill-Babs döttrar – och alla barnbarnen

Kristin Kaspersen, 52, har många strängar på sin lyra. Inte nog med att hon är programledare, hon har dessutom skrivit tre böcker. Nu är hon även aktuell med den nya boken "Vägen till att leda mig själv", som handlar om en inre resa.

Hon har även medverkat i flera tv-program, som till exempel Let's Dance 2019 – där hon tog hem vinsten tillsammans med Calle Sterner.

Ja, det har varit händelserika år för Kristin – både på ett karriärmässigt och personligt plan. 2018 förlorade hon ju nämligen sin mamma, Barbro "Lill-Babs" Svensson.

Barbro gick bort i april 2018 – och hela Sverige sörjde hennes död.
Recept.se Nyhetsbrev

Kristin Kaspersen öppnar upp om situationen med barnen

I podcasten Livshjulet berättar Kristin nu att hon har hittat en balans i livet och känner sig harmonisk.

Annons

– Varför jag är på den bra platsen jag är nu är nog för att jag har erfarenheter, jag har fortfarande mycket framför mig, men jag väljer också att lära mig saker, säger hon i podcasten.

Kristin tar även upp det faktum att hon i flera år var ensamstående mamma till sönerna Filip Lamprecht, 25, som hon har med Martin Lamprecht, 59, och Leon Fahlén, 18, som hon har med Hans Fahlén, 58.

2019 vann Kristin Let's Dance, och två år senare tog sonen Filip hem glasskon!

– Sen har jag varit ensamstående ganska länge och levt själv, även om jag har haft närvarande pappor halva tiden. Men i mitt liv så är jag ju själv. Men för mig så har det också varit att jag har varit stressad, men jag har också fattat att det kommer att vara så här en period i livet, det kommer inte vara så alltid, säger hon i podcasten.

Annons

Hon förklarar att sönerna under de senaste åren har blivit mer vuxna och självständiga, och att hon själv har fyllt tiden som blivit över med mer jobb.

– Då tänkte jag efter ett par år att "vad hände nu?" Det var ju inte det jag skulle fylla tiden med, säger Kristin.

Filip Lamprecht, Leon Fahlén, Kristin Kaspersen Idrottsgalan 2022.
Båda Kristins söner Leon och Filip har blivit vuxna idag.

– Det är ju alltid svårt när barnen blir äldre och man tänker "men gud, behöver inte de mig nu?" Men det är en kort separation och den är naturlig och jag tror den ska vara så. För det vore ju konstigt om du inte saknade att barnen behöver dig, för det är något jag gjort i 25 år, att vara tillgänglig 24/7.

Kristin berättar att relationen mellan henne och sönerna har blivit bättre sedan de blev vuxna, då hon känner sig lugnare och på en bra plats nu.

Annons
Annons