Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Kristin Kaspersen visar äntligen upp relationen – efter alla rykten!

15 feb, 2024, 08:00 
Kristin Kaspersen är så lycklig. På alla hjärtans dag visar hon upp kärleksrelationen som länge hållits hemlig!
Annons

Kristin Kaspersen är en av våra mest folkkära programledare. Hon kommer från en stjärnspäckad familj – men tummar inte på att skilja på sitt privatliv och det offentliga.

Därför ligger hon lågt med frågor som rör eventuella romanser. Men nu väljer hon att tala öppet om en relation som nyligen blev offentlig – efter att ha hållits hemlig i ett helt år!

Kristin Kaspersens dilemma i kärlekslivetBrand logo
Kristin Kaspersens dilemma i kärlekslivet

Kristin Kaspersens hyllning till kärleken

Det är ingen hemlighet att familjen är det viktigaste för Kristin. Hon tillbringar så mycket tid hon bara kan med sina nära och kära, och de har turligt nog ett nära band.

Hon står till exempel sönerna Filip Lamprecht och Leon Fahlén mycket nära. Just Kristin och Filip har ju mycket gemensamt – de båda har ju till exempel kammat hem vinsten i Let's Dance!

Annons

I och med alla hjärtans dag valde Kristin att dela ett Instagram-inlägg där hon sprider lite kärlek till de som hon håller närmast hjärtat. Sönerna, mamma Lill-Babs, pappa Kjell, systrarna Monica Svensson och Malin Berghagen är några av de som skymtar förbi.

Kristin Kaspersen visar upp kärleksrelationen

Dessutom får Kristin ju äntligen visa upp en kärleksrelation som hållits hemlig i ett helt år: sonen Filip Kaspersen med nya flickvännen Linn Hegdal!

Filip Lamprecht och Linn Hegdal kramas
Den härliga bilden Kristin delar på kärleksparet!

De träffades i Let's Dance 2021, och sedan dess har det ryktats flitigt om en romans. Filip och Linn har dementerat det hela gång på gång, men till slut verkar kärleken faktiskt blossat upp.

I ett inlägg på Instagram delade Filip för två veckor sedan med sig av kärleksbeskedet:

"1 år idag! Jag är störtkär, lycklig och utöver att hon spiller ganska ofta och nyser lite märkligt så är hon fan otrolig❤️"

Foto: TT

Annons