Kristin Kaspersen visar upp bebislyckan: "Extremt tacksam"

Kristin Kaspersen visar upp bebislyckan: "Extremt tacksam"

Kristin Kaspersen berättar om den stora lyckan efter tillökningen i familjen.

Efter reklamen: Här är Lill-Babs döttrar – och alla barnbarnen

Slå på ljud

Kristin Kaspersen är känd för sin gedigna karriär som programledare, men hon tillhör även en av Sveriges kändistätaste familjer – dotter till Barbro "Lill-Babs" Svensson, syster till Malin Berghagen och mamma till Filip Lamprecht.

Men hon är också dotter till den norska före detta fotbollsspelaren Kjell Kaspersen, och har därför en stark koppling till Norge där ena halvan av hennes familj bor än i dag.

Nu meddelar Kristin att hon befinner sig i vårt grannland, en resa som har varit efterlängtad sedan länge – nu visar hon upp lyckan!

Kristin Kaspersens bebislycka i Norge

Under pandemin kunde Kristin inte besöka sin älskade pappa, vilket hon tidigare uttalat sig om i Nyhetsmorgon:

– Att inte kunna träffa min pappa har faktiskt varit den jobbigaste delen med allt det här med coronan. För pappa bor i Norge och jag har inte fått åka dit. Jag har inte ens fått åka och sätta mig i trädgården för att hälsa på honom.

Men det är inte bara för hennes pappas skull som hon reser till Norge – familjen Kaspersen har nämligen fått tillökning!

Kristin har en lillebror, Joakim, som även han bor i landet, och nyligen blev han pappa för första gången till en liten dotter som heter Hedvig.

”När man själv har två vuxna barn och är supernöjd, så är lyckan stor när andra ser till att familjen fylls på. För hur mysigt är inte detta. Fina lilla Hedvig. Kärlek.”, skrev Kristin på Instagram efter första mötet med sin brorsdotter.

Familjen Kaspersen växer

Ja, det verkar som att lyckan är total och att Kristin njuter av sina dagar till fullo med sin norska familj!

Nu har hon delat flera bilder på Instagram från sin vistelse med några kärleksfulla ord:

”Hos familjen i Norge. Njuter varje sekund. Även om vi bor en bit från varandra känner jag mig så extremt när de. Så extremt tacksam för min familj som bara blir större. All lika kärleksfulla, inkluderande och omtänksamma.”

Foto: TT