Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Kristin Kaspersen berättar om relationen – med en kärleksfull bild: "Älskar dig"

06 okt, 2023, 08:00 

Kristin Kaspersen visar upp den underbara relationen.

Annons

Kristin Kaspersens privatliv går som på räls. Under helgen firade den folkkära programledaren 54 år på jorden ihop med nära och kära på Sandhamn, och kärleken fullständigt svämmade över.

Nu visar hon upp en annan fin relation i hennes liv, och delar några välvalda ord om den viktiga personen som förgyller vardagen.

Kristin Kaspersens dilemma i kärlekslivetBrand logo
Kristin Kaspersens dilemma i kärlekslivet

Kristin Kaspersens fina relation med Let's Dance-deltagarna

Att Kristin är omringad av underbara vänner och familj råder det ingen tvekan om, och skaran blir ständigt större. Se bara på de relationer hon fick med sig efter sin medverkan i Let's Dance, ihop med både medtävlanden och proffsdansare!

Annons

För bara ett litet tag sedan meddelade Kristin att hon och Let's Dance-dansaren Tobias Karlsson har kokat ihop ett projekt ihop: en dans- och yogahelg!

"Dans med Tobias, morgonyoga med mig och tillgång till spa och kallbad i vackra Stockholms skärgård." Skrev hon på Instagram.

Men Tobias är inte den enda. När Kristin dansade hem pokalen 2019 gjorde hon det med Calle Sterner, och de lämnade programmet med en stark vänskap.

– Vi kommer att hålla kontakt. Det är en självklarhet, det är en vän för livet som jag är oerhört tacksam över, sa hennes danspartner efter vinsten.

Kristin Kaspersen och Calle Sterner
Ett forna danspar – och vänner!
Annons

Kristin Kaspersen visar upp relationen med kärleksfull bild

Tänk vilken lycka att ha en så bred umgängeskrets som Kristin har. Och hon ser dessutom till att värna om de vänner hon har.

Nu delar hon ett Instagram-inlägg där hon visar upp relationen med vännen Caroline, som dessutom arbetar på TV4 ihop med Nymo-gänget. Och det gör hon med en kärleksfull bild och en rejäl hyllning där hon berättar om vänskapsrelationen:

"En Vänskap så viktig! En Vänskap så stark! En Vänskap med så mycket kärlek! @studio_carro , jag är så tacksam för just Dig ❤️"

Annons

Kommentarsfältet svämmar över av röda hjärtan, och en rörd Caroline skriver att hon älskar Kristin, varpå svaret är självklart: "Älskar dig"

Foto: TT

Annons