Kristin Kaspersens återförening med Calle Sterner – visar upp inför alla

kristin kaspersen calle sterner

Vissa männsikor klickar man bara extra bra med och så är fallet för Kristin Kaspersen och dansaren Calle Sterner, som är nära vänner fortfarande – trots att det gått et och ett halvt år sedan Let's Dance var över för dansparet.

Så långa och korta är svenska kändisarna!
Slå på ljud

I förra årets säsong av Let’s Dance visade Kristin Kaspersen och Calle Sterner att de är ett riktigt powerpar när det kommer till att dansa. De stod som stolta vinnare i Let’s Dance 2019 efter finalen mot Magdalena Forsberg och Tobias Karlsson. Under de olika deltävlingar talade juryn ofta om Kristins och Calles otroligt kemi och de blev även goda vänner utanför träningslokalen.

Men Calle har såklart en flickvän, 26-åriga Johanna Bohm Hermansson, som Kristin även blivit god vän med sedan hon och Calle lärde känna varandra. Inte ens när programmet var slut kunde de släppa taget, även om Kristin hade lite dåligt samvete för att hon ”snott” Calle från Johanna under så lång tid när de tränade inför och deltog i Let’s Dance. I försoningsgåva gav hon paret en sparesa i present, men skojade om att hon skulle dyka upp själv.

– Calle har inte sluppit mig på tre månader. Jag har snott honom så mycket så jag tycker hon kan få ha honom för sig själv ett tag. Eller så dyker jag kanske upp, sa skämtsamt Kristin till Expressen.

 

Vänskapen håller i sig mellan Kristin Kaspersen och Calle Sterner

Men det som började med ett skämt blev faktiskt verklighet i slutändan. Efter Let’s Dance slut åkte de utomlands alla tre för att fira Calles 30-årsdag. För honom betyder vänskapen med Kristin mycket.

– Vi kommer att hålla kontakt. Det är en självklarhet, det är en vän för livet som jag är oerhört tacksam över, sa Sterner strax efter vinsten.

Nu är det lite svårare att göra spontana resor tillsammans, men i sociala medier visar de tydligt att de fortfarande är goda vänner och fortsätter ge varandra stöttning. Nyligen firade Calle och Johanna att de varit tillsammans i två år och Calle lade upp en selfie på de båda på sin Instagram.

”2 år. Älskar dig”, skriver Calle till bilden.

I en kommentar visar Kristin sitt stöd och skickar en massa hjärtan.

”Ni är såååå fina!”, skriver hon.

Kort efter det var Calle med och firade Kristins födelsedag. På sitt konto la han upp en bild av de båda sittandes i en limousin.

Vänskapen verkar starkare än någonsin!

 

Foto: TT