Kristin Kaspersens avslöjande om relationen till omtyckta TV-profilen: "Vi har ett speciellt band"

19 jul, 2022, 08:00 

Det här var det nog inte många som visste...

Annons

Det var 2019 som Kristin Kaspersen dansade hem hela Let's Dance tillsammans med danspartnern Calle Sterner. Efter det har Kristin och den före detta danspartnern umgåtts flitigt, och verkar verkligen funnit varandra.

Men nu är den en helt annan Let's Dance-relation som avslöjas, som var riktigt otippad!

Gav en present till flickvännen

Ja, det är ingen hemlis att Kristin och Calle fann varandra i danssalen. Redan strax efter finalen var avgjord och programmet slut, fick vi se prov på det forna dansparets fina vänskap.

Recept.se Nyhetsbrev

Eftersom Let's Dance innebär långa dagar i träningssalarna fick inte proffsdansaren Calle Sterner särskilt mycket tid över till annat. Som en present för att Kristin fick låna Calle från hans flickvän Johanna, gav hon paret en sparesa!

– Calle har inte sluppit mig på tre månader. Jag har snott honom så mycket så jag tycker hon kan få ha honom för sig själv ett tag. Eller så dyker jag kanske upp, sa skämtsamt Kristin till Expressen.

Annons

Orden om deltagaren

Det verkar som om Let's Dance är den rätta platsen om man är ute efter heta romanser eller livslånga vänskaper. Nu visar Kristin upp ytterligare en ny bekantskap som formats i, eller utanför, danslokalerna på Frihamnen.

Det är Marie Mandelmann, som ju medverkade i årets säsong av danstävlingen. Kristin och Marie var alltså inte ens med i samma upplaga, men verkar sannerligen ha hittat varandra genom Let's Dance.

"Danssyster! Ja, så är det. Let’sDance-familjen växer varje år, vi har ett speciellt band oavsett vilket år man var med i.

Så härligt att hälsa på Marie på gården idag. Fina samtal och galet härliga skratt. Vi ses snart igen Marie Mandelmann." Skriver Kristin på Instagram.

Hur vänskapen uppstod förblir ett mysterium, men det råder ingen tvekan om att Let's Dance har skapat ännu en fin vänskap.

Foto: TT

Annons