Kristin Kaspersens besked om Calle Sterner

kristin kaspersen calle sterner

Efter vinsten i Let's Dance 2019 har Kristin Kaspersen och Calle Sterner en ny tävling i sikte. Nu berättar programledaren själv om planerna som kräver riktigt hård träning.

Förra året visade Kristin Kaspersen och Calle Sterner att de är ett riktigt powerpar när det kommer till att dansa. De stod som stolta vinnare i Let’s Dance 2019 efter finalen mot Magdalena Forsberg och Tobias Karlsson. Under de olika deltävlingar talade juryn ofta om Kristins och Calles otroligt kemi och de blev även goda vänner utanför träningslokalen.

Nu berättar Kristin att hon och Calle planerat ett nytt, stort, äventyr tillsammans. Och den här gången har det ingenting med dans att göra. Istället ska de åka Vasaloppet!

Kristin och Calle tränar ihop igen

Relationen betyder mycket för Kristin. Och hon har även lärt känna Calles flickvän Johanna Bohm Hermansson.

– Han har inte bara lärt mig att dansa utan lockat fram det som finns inuti mig, har hon tidigare sagt till Hant.

Och att träna till Vasaloppet verkar passa dem båda två. Kristin har tidigare berättat att hon som liten ofta åkte skidor med sin pappa – och att hon nu tycker om att åka skidor med sina barn.

kristin kasperssen calle sternet let's dance 2019

Kristin och Calle med den efterlängtade glasskon, år 2019.

”Jag älskar att åka skidor. Jag gjorde det redan som barn med min pappa i Hemsedal Norge, och i backen i Järvsö. Och kärleken till skidåkning finns fortfarande kvar och är något jag delar med mina barn”, skrev hon på Instagram häromdagen.

Nu önskar vi Kristin och Calle ett stort lycka till med skidträningen. Är de samma team i backen, som de är på dansgolvet, kommer loppet gå galant!

Foto: TT