Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Kristin Kaspersens bröllopslycka efter åren som singel – bilden avslöjar det oväntade

05 sep, 2022, 13:00 
Simon Holm Stålhand

Kristin Kaspersens fina hedersuppdrag!

Annons
Här är Lill-Babs döttrar – och alla barnbarnenBrand logo
Här är Lill-Babs döttrar – och alla barnbarnen

Kristin Kaspersen, 52, har under sin framgångsrika karriär varit programledare för flera av våra folkkäraste program. Hon har dessutom gjort succé i ”Let's Dance” och visat prov på så dansanta kunskaper att det slutade med en vinst.

Den folkkära programledaren går att beskriva som en riktig mångsysslare. Förutom diverse programledarroller driver hon i dag podcasten Nyfiken på, där hon intervjuar gäster för att lära sig mer om kända och okända livsöden.

Nu kan hon sätta upp något annat, kanske mer oväntat, på sitt redan fullspäckade cv.

Kristin Kaspersens hedersuppdrag

Något som hon kanske inte tidigare gjort är att viga någon. Men nu är det gjort. När mediaprofilen, Joanna Swica, främst känd från Robinson 2021 och senare som träningsinfluencer, gifte sig med sin man, Lars så var det Kristin Kaspersen som vigde paret.

Det kanske ses som en oväntad vänskap, men det ser definitivt ut som att den är djup. När Joanna Swica delade med sig av bilder från bröllopet så passade hon även på att hylla sin vän.

"En vänskap som under åren har blivit nära och har en ömhet som fick oss båda att utan att tveka vilja fråga dig om du kunde viga oss. Vi tycker om dig något oerhört och är tacksamma för allt du har gjort.", skriver Joanna Swica på Instagram.

Kristin Kaspersen var inte sen med att ge en härlig och fin tillbakakaka via sin Instagram.

"Så kom dagen då jag fick viga er. Vilken fantastisk ära och gåva att vara i den stunden med er när ni sa JA till varandra.Den kärleken ni har är obeskrivligt vacker, sårbar, respektfull, ärlig, äventyrslysten och helt underbar.Tack för alla samtal inför den här dagen, tack för vår vänskap och TACK för en oförglömlig helg med skratt, glädjetårar, dans, vinprovning, nattbad, poolparty och galet härliga människor. Allt detta tack vare er KÄRLEK som omfamnade oss alla", skriver Kristin Kaspersen.

Annons