Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Kristin Kaspersen i chock: Fyndet fem år efter Lill Babs död – hittades mitt i flytten

28 jan, 2023, 10:00 
Indra Nordemar

Kristin Kaspersen fick sig en rejäl överraskning under flytten.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Här är Lill-Babs döttrar – och alla barnbarnenBrand logo
Här är Lill-Babs döttrar – och alla barnbarnen

Kristin Kaspersen har haft en framgångsrik karriär i rutan i över 30 år. Genom åren har vi sett henne i flera av Sveriges populäraste program och dessutom är hon en riktig gala-veteran. Bland annat har hon lett hälften av alla Idrottsgalor, hela elva av 22 stycken.

Men Kristin är ju inte den enda med ett välkänt namn i familjen. Hon är syster till Malin Berghagen, mamma till Filip Lamprecht och förstås: Dotter till Barbro "Lill Babs" Svensson.

Nu har det gått närmare fem år sedan Lill Babs gick bort våren 2018. Men minnet av henne har inte bleknat för det, snarare tvärtom. Häromdagen blev nämligen hennes närvaro starkare än på länge på Kristin.

Kristins present från mamma Lill-Babs – 5 år efter döden

Kristin har nyligen spontan-flyttat. Ja, det var inte planen men så plötsligt dök det upp en lägenhet som hon föll för. Nu är hon på plats i nya våningen och det mesta har packats upp.

Annons

"Hade jag inte haft en sån fantastisk flyttfirma och helt underbara vänner så hade alla kartonger stått här nu. Men nej, som vi slitit. Nästan alla kartonger är tömda.", skrev hon häromdagen på Instagram.

Och nu verkar det som att Kristin även tagit tag i de allra sista kartongerna – där hon plötsligt gjorde hon ett fynd som hon inte anade fanns bland hennes saker.

"I flytten hittade jag dessa servetter som jag fick av mamma för många år sedan. Blev så glad!"

De personliga olivgröna servetterna har tryckts med texten:"Välkommen till Krisin" – perfekt till en första kväll med vännerna i nya lägenheten!

Foto: Instagram / kaspersen

Foto: TT

Annons