Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Kristin Kaspersens och Hans Fahléns son har vuxit upp – dyker upp på ny bild 19 år gammal

15 apr, 2023, 05:00 
Kristin Kaspersen och Hans Fahlén son Leon Kaspersen-Fahlen har blivit 19 år gammal och dyker upp på en ny bild. Såhär ser han ut!
Annons

Kristin Kaspersen är högaktuell som ny programledare i Let's Dance, och det är föga förvånande att lotten föll på just henne. Hon är ju folkkär som få! I decennium har vi fått följa Kristin i rampljuset, genom skilsmässor och barn.

Nu visar hon upp sonen Leon, som minst sagt vuxit upp!

Kristin Kaspersen och David Lindgren – programledare Let's Dance 2023!Brand logo
Kristin Kaspersen och David Lindgren – programledare Let's Dance 2023!

Hans Fahlén om äktenskapet med Kristin Kaspersen

Det var efter skilsmässan med Martin Lamprecht som Kristin hittade kärleken på nytt i den då omåttligt populära programledaren Hans Fahlén. Bröllopet ägde rum 2003 och tillsammans fick de sonen Leon.

Kärleken höll inte, och de separerade 2009. Skilsmässan flög inte under radarn. Kändisparet var under sin romans ett av de mest omskrivna i Sverige, och skilsmässan var inget undantag.

Annons

Hans har idag tagit ett litet kliv tillbaka från all medial uppmärksamhet, och har kommenterat den udda livssituationen han hade då:

– Det här kändisskapet när jag och Kristin gifte oss så var det väl extremt. Det var annorlunda då också, i princip varje vecka var det någonting. Min relation till det var att inte låta det hamna under huden på en. Det var väl en del halvsanningar som skrevs men jag tror att jag klarade mig ganska bra från att låta det beröra mig.

Kristin Kaspersen med Hans Fahlén och sönerna Leon och Filip.
Kristin Kaspersen och Hans Fahlén med Leon och Filip 2006. Minstingen är Leon.

Så ser Kristin Kaspersen och Hans Fahléns son ut idag

Hans Fahlén syns alltså betydligt mindre i media idag än sin ex-fru Kristin Kaspersen. Inte heller deras gemensamma son Leon är särskilt offentlig, om man jämför med halvbrodern Filip Lamprecht som likt sin mor gjort Let's Dance-succé.

Annons

Men nu är Kristin på semester och tillbringar lite kvalitetstid med sönerna Filip och Leon på Maldiverna. Och då visar hon upp sonen – som blivit vuxen! Följarna, ja, dom är minst sagt imponerande.

Leon står till vänster med blå skjorta, bredvid Filip.

"Så fina killar du också har!" Skriver en följare.

"Kära Kristin Vilken rikedom med två så fina killar" Instämmer en annan.

"Fina söner har du😘! Du ska verkligen vara stolt mamma 🥰❤️" Skriver en tredje.

"Så härligt med båda sönerna😍" Peppar en fjärde.

Foto: TT/Instagram

Annons