Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Kristin Kaspersens okända son träder fram – efter alla år

29 maj, 2024, 04:30 
Kristin Kaspersen
Kristin Kaspersen är en av Sveriges främsta programledare som också kommer från en kändisfamilj. Och nu träder en okänd son fram.
Annons
Kristin Kaspersens dilemma i kärlekslivetBrand logo
Kristin Kaspersens dilemma i kärlekslivet

Kristin Kaspersen, 54, är så gott som född in i rampljuset som dotter till folkkära Lill-Babs och den tidigare norska landslagsspelaren Kjell Kaspersen.

Så att hon själv skulle söka sig till rampljuset är inte konstigt. Hon är en mycket populär programledare som kammade hem Let's Dance 2019, vilket hennes son Filip, 27, också gjorde några år senare.

Så Filip för vidare kändisskap-facklan som går i släkten. Det kan man inte säga om Kristins andra son, som inte sökt sig till rampljuset på samma sätt.

Kristins Kaspersens söners olika vägar

Kristin har två barn från två olika förhållanden. Filip är från relationen med Martin Lamprecht – en kärlekssaga som tog slut efter sju år tillsammans.

Sedan hittade Kristin kärleken i programledaren Hans Fahlén som hon gifte sig med 2002 och sedan var tillsammans med fram till 2009 – men innan dess hann de välkomna en son till världen:

Annons

Leon Fahlén, 20.

Men han har som sagt inte gått samma kändisväg som Filip, som varit modell och som sagt blev brett känd för svenska folket i och med Let's Dance.

Det gör att han i dag har nära 100 000 följare på Instagram, att jämföra med Leons knappt 3 000 följare.

Så två bröder som gått olika vägar. Men ibland får vi ändå en glimt av Leon, som nu när det varit mors dag och han träder fram inför sin kändismammas många Instagramföljare.

Nya bilden på Kristins son – som inte är kändis

Det råder inga tvivel om att Kristin och hennes söner har en nära relation. De har kommit på tal flera gånger genom åren och självklart innebär det att hon också blir uppmärksammad på mors dag.

Denna gång var det dock Leon som fick sköta det mesta av firandet. Filip ska ha drabbats av feber, vilket innebar en solo mamma-son dejt för Kristin och Leon:

"Supermysig morsdag lunch med @leonkaspersenfahlen. (Filip ligger nerbäddad i feber)", skriver Kristin på Instagram till en hjärtevärmande bild på sig själv och sin yngsta son.

Leon Fahlén och Kristin Kaspersen ler mot kameran
Leon Fahlén och Kristin Kaspersen ser ut att haft det så trevligt ihop! Foto:Instagram/kaspersen

Visst är det kul att få en glimt av Leon, som vi inte ser så ofta!

Foto: TT, Kaspersen

Annons