Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagen

Kristin Kaspersens otroliga förvandling av Lill-Babs hus – folk kan inte tro sina ögon

18 aug, 2021, 12:00 
Kristin Kaspersen och Lill-Babs

Kristin Kaspersen har förvandlat mamma Lill-Babs hus – hennes följare kan inte tro sina ögon.

Annons
Vännen Mona Tumba om Lill-Babs sista tidBrand logo
Vännen Mona Tumba om Lill-Babs sista tid

När Lill-Babs Svensson dog var det inte bara en nationalikon som tackade för sig. Det var också en mamma, en älskad förälder som lämnade efter sig döttrarna Malin Berghagen, Kristin Kaspersen och Monica Svensson.

"Familjen har varit runt mamma varje dag sedan hon kom till sjukhuset och hon somnade in lugnt och stilla i dag på förmiddagen", skrev systrarna på Instagram efter att Lill-Babs gått bort.

Kristin Kaspersen visar upp förvandlingen av Lill-Babs hus

Efter Barbros död tvingades döttrarna handskas med allt det praktiska som en bortgång innebär. Kristin har sedan mitten av sommaren sysselsatt sig med en renovering av Lill-Babs hus i Järvsö.

Hon har delat med sig av processen på Instagram, och nyligen fick vi veta att köket snart skulle vara klart.

”5 dagar att installera allt. Hantverkarna har även fixat med målning, el och VVS. Stor lycka att få flytta in i köksskåpen igen. Utrymmet i lådorna är fantastiskt och att äntligen ha ett kryddskåp känns så härligt. Den stora kylen kommer passa oss perfekt och den magiska spisen med inbyggd fläkt lyfter verkligen köket. Nu återstår bara att snickaren och målaren ska göra sitt jobb runt omkring”, skrev Kristin i juli.

Annons

Nu har vi fått se slutresultatet. Kristin visar stolt upp hur det nya köket ser ut, i huset som hennes mamma fick byggt åt sig redan 1973.

”Det nya känns fortfarande som mammas kök men med mer plats, smartare lösningar och en stor kyl och frys! Lycka! När vi är många här blir det sån skillnad när det är mer praktiskt. Mer bänkyta, diskmaskinen flyttat till under diskbänken och spisen med fläkt gjorde att vi fick extra skåp där den gamla fläkten var. Nu ska vi bara sätta upp lite tavlor som ni ser på en av bilderna. Det är mormor, moster Birgitta och Mamma. Kvinnliga förebilder som var mästare i köket och alltid höll dörren öppen för alla. Så glad för att köket har fått nytt liv!”, skriver Kristin.

I Kristins kommentarsfält hittar vi gott om imponerade röster.

"Såå fint", skriver artisten Pernilla Wahlgren.

"Barbro ler i sin himmel!", skriver sångerskan Ann-Louie Hanson.

Annons