Kristin Kaspersens skarpa kritik mot TV4 – efter händelsen i Let's Dance

13 jul, 2022, 09:30 
AvMinna Sarpaneva
Kristin Kaspersen och Lance Hedman

Kristin Kaspersen avslöjar att hon hade ett och annat att säga till TV4 efter händelsen med Lance Hedman.

Annons
Här är Lill-Babs döttrar – och alla barnbarnen
Här är Lill-Babs döttrar – och alla barnbarnen

Kristin Kaspersen, 52, deltog i Let's Dance år 2019. Hon hade stark konkurrens av flera andra svenska profiler däribland John Lundvik, 39, och Sanna Lundell, 43.

En annan deltagare var Lance Hedman, 21, son till Magdalena Graaf och Magnus Hedman.

I det senaste avsnittet av sin podcast, Nyfiken på, avslöjar Kristin situationen med Lance i Let's Dance som fick henne att se rött.

Kristin Kaspersens reaktion på händelsen med Lance Hedman

Recept.se Nyhetsbrev

I podcasten Nyfiken på bjuder Kristin in personer hon är lite extra nyfiken på. I det senaste avsnittet är det just Lance Hedman som är gäst.

Duon pratar bland annat deras medverkan i Let's Dance 2019.

– Jag vet inte om du kommer ihåg att vi pratade om det. Men i början så sa jag till produktionen, det kan ju ha att göra med att jag själv är kändisbarn, men att i de första programmen så var det ju väldigt mycket "sonen" liksom, berättar Kristin och fortsätter:

Annons

– Och det kan man ju vara de första programmen för att etablera för den publiken som inte känner dig. Men när man liksom fortfarande i fjärde programmet inte pratade om dig, så gick jag till produktionen. Då sa jag att kan vi inte se Lance nu, han är här för sin egen skull och inte för den familjen han är.

Därför sa Kristin Kaspersen till på skarpen

Kristin tyckte att det räckte och valde därför att säga till produktionen, något även Hänt har skrivit om.

– Jag sa just det att jag vet inte om Lance ens reagerat på det. Men jag tycker att det är jobbigt eftersom jag själv vuxit upp i det, så jag ska inte lägga det på Lance. Men nu är det ju dags att han får vara den han är, berättar hon.

Lance menar att han vid tillfället inte tog så hårt på det. Det är först nu några senare som han börjat lyssna mer på sig själv och hur han känner.

– Jag tror att det bara var "survival mode" hela den perioden liksom. Bara överleva dagen och säga det folk vill höra. Jag tänkte inte på mig själv liksom, vad vill jag? Det är väl mer nu jag börjat göra det liksom, säger Lance.

Foto: TT

Annons