Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Kristin Kaspersens starka känslor – efter alla kärleksrykten

23 jan, 2022, 10:10 

Kristin Kaspersen har tröttnat på att folk spekulerar om hennes privatliv.

Annons
Malin Berghagens stora ånger med Lill-Babs: ”Varför?!”Brand logo
Malin Berghagens stora ånger med Lill-Babs: ”Varför?!”

Kristin Kaspersen är programledaren med en gediget CV bakom sig, hon har lett massvis med stora evenemang i svensk tv så som Melodifestivalen och Idrottsgalan och var även den som lotsade tv-tittarna genom Victoria och Daniels bröllop för snart tolv år sedan.

Men det var i Fångarna på fortet som hon verkligen slog igenom stort, där hon ledde deltagarna genom de svåra prövningarna tillsammans med Hans Fahlén som hon gifte sig med 2003 och har en son tillsammans med, Leon Fahlén.

Sedan innan hade hon även sonen Filip Lamprecht från ett tidigare förhållande, och Filip slog igenom stort som nöjesprofil förra året då ställde upp i och vann det populära TV4-programmet Let's Dance.

Även Kristin själv har ställt upp i Let's Dance och under säsongens gång var det fullt av romansrykten gällande henne och danspartnern Calle Sterner. Det väckte uppmärksamhet eftersom Calle var i ett förhållande under tiden.

Annons

Men intresset för Kristins kärleksliv har inte avtagit sedan dess. Hon berättar på Instagram att hon dagligen får frågor om vem hon träffar trots att hon levt som singel sedan ett antal år tillbaka och nu ryter hon ifrån.

”Jag är fortfarande SINGEL, inte kär i NÅN och har inte flirtat med NÅN! Allt annat är skitsnack.” skriver hon i ett inlägg upplagt på hennes story, enligt Expressen.

”Nu ska jag fortsätta mitt packande som tar tid för jag lever och är SJÄLV! Mår toppen där jag är.” fortsätter hon.

Annons