Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Kristin Kaspersens stora familjelycka – släpper bomben: "Så oerhört glad"

29 apr, 2024, 17:30 
Kristin Kaspersen
Kristin Kaspersen har chockat oss alla med ett glädjebesked!
Annons

Kristin Kaspersen tillhör programledareliten i Sverige. Många känner henne från Let's Dance, som både har vunnit och lett tillsammans med David Lindgren – men hon har många, många fler strängar på sin lyra.

Kristin Kaspersens dilemma i kärlekslivetBrand logo
Kristin Kaspersens dilemma i kärlekslivet

Nu har Kristin kommit med ett glädjebesked, som från ingenstans. Ett som kommer att forma hennes framtid i stora drag.

Kristin Kaspersen leder Race Across The World Sverige

Den närmaste tiden ska Kristin nämligen leda ett program där familjen står i fokus. Det heter Race Across The World Sverige och bygger på att fem lag om två personer ska ta sig 11 000 kilometer på 40 dagar – utan att flyga. Samtliga lag utom ett består av familjemedlemmar: makarna Felix och Clara Herngren, far och son Thomas Wassberg och Björn Wieser, systrarna Eva och Karin Röse, mor och son Lotta Blomqvist och Peter Magnusson samt bästa vännerna Emil Henrohn och Carl Hedin.

Annons

Och som ett ankare i allt detta hittar vi programledaren, Kristin Kaspersen.

– Jag blev så oerhört glad när jag fick frågan. Ett galet kul program på en fantastisk kanal. Både teamet och deltagarna är en drömkombination med mycket humor, skratt, värme och äventyrslystnad, säger Kristin i ett pressmeddelande.

Programmet började spelas in förra veckan och ska ha premiär under 2024.

Kanal 5: "Vi älskar verkligen äventyr"

Kristin Kaspersen
Hemligheten är ute – detta sysslar Kristin med nu!Kanal 5

Flygförbudet är förresten inte det enda förbehållet för deltagarna. De får heller inte använda sina smartphones eller sina betalkort.

En rejäl utmaning alltså!

– Det är fantastiskt att vi på Warner Bros. Discovery får ta det här succé- och äventyrsformatet, vi älskar ju verkligen äventyrsprogram. Upplevelsen blir dessutom extra stark av att de tävlande verkligen får resa och uppleva allt längs vägarna istället för att bara flyga över. Och vi är verkligen stolta över vårt drömgäng med deltagare och en fantastisk programledare, säger Ulrika Bokstad, exekutiv producent för programmet.

Annons