Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Kristin Kaspersen visar upp lyckan med okände mannen – pussen framför alla

04 nov, 2022, 19:00 
Indra Nordemar

Kristin Kaspersen är ofta förtegen med sitt kärleksliv. Men nu pussar hon en okänd man framför alla.

Annons
Här är Lill-Babs döttrar – och alla barnbarnenBrand logo
Här är Lill-Babs döttrar – och alla barnbarnen

Kristin Kaspersen har varit en av Sveriges främsta programledare sedan 90-talet. Genom åren har han lett program så som Söndagsöppet, Biggest Loser och Fångarna på Fortet. Men hon har även gjort succé på andra sidan.

I stället för att vara den som håller i trådarna har hon också varit den som medverkar. Bland annat har hon deltagit i Fångarna på fortet hela fyra gånger, och 2018 tog hon hem den prestigefulla glasskon i Let's Dance. Och året därpå följde hennes son Filip Lamprecht i samma spår och tog hem segern.

Då var det han som skapade rubriker med sin kärlekssaga med Peg Parnevik. Paret gjorde nämligen slut under tävlingens gång och många var nyfikna. Men nu är det i stället Kristin som väcker frågetecken.

Annons

Kristin Kaspersen kärleksavslöjande

Kristin har två äktenskap i bagaget. Hon har tidigare varit gift med Filips pappa, Martin Lamprecht, och därefter med sonen Leons pappa, Hans Fahlén. Men sedan dess har hon varit singel.

Kristin är förtegen om sitt kärleksliv vilket lett till nyfikenhet – men på frågan om hon träffar någon är svaret nej och att hon trivs själv.

– Jag har varit singel länge, mår bra där. Men självklart vore det jättehärligt att träffa någon. Men då kan man känna att då ska det fan vara bra. Jag har ett så bra liv, säger hon i sin podcast "Nyfiken på".

Skärmdump Instagram / Mohabensofia

Kaspersens pussbild med okände mannen

Filip verkar däremot vilja att hon ska finna kärleken igen. På sin Instagram har han hintat om att han försöker hitta den rätte till sin mamma. "Försöker matchmake", skrev han nyligen till en video på Kristin, men då syntes inte någon eventuell kärlek till.

Men nyligen delade Kristin själv en bild – en pussbild med en okänd man! Det är oklart vad hon har för relation till mannen, men även han delade en bild på Kristin i samma veva med ett hjärta. Kanske är de bara kompisar – men kanske finns där något mer!

Skärmdump Instagram / Kaspersen

Foto: TT

Annons