Kritiken får Bianca Ingrosso att rasa – ger sig in i storbråk

Kritiken får Bianca Ingrosso att rasa – ger sig in i storbråk

Bianca Ingrossos ord efter kritiken får följarna att reagera starkt.

Bianca Ingrosso är bara 27 år gammal men redan extremt framgångsrik. Hon är en av Sveriges största influencers, en av grundarna bakom miljardbolaget Caia och en stor förebild för många unga.

Redan vid 25 års ålder var Bianca ekonomiskt oberoende och förra året köpte hon sin drömlägenhet för över 40 miljoner kronor. Riktigt imponerande!

Bianca hyllas dagligen av hennes följare och kollegor inom branschen. Men ibland får hon även ta emot kritik, som stundtals kan leda till ganska hetsiga argumentationer.

Bianca Ingrossos ilska efter kritiken: "Du är ett skämt"

Sajten Bloggbevakning, som drivs av Camilla Gervide, går ut på att granska influencers. Förra veckan la Camilla ut ett inlägg på Instagram angående Biancas företag Caias nylanserade brun utan sol, och kritiserade influencerns bilder.

"Nog för att @caiacosmetics brun utan sol anklagats för att missfärga saker och ting, men det här är väl ändå imponerande? Att Biancas topp ändrat färg av brun utan sol-produkten, precis som hennes hud", skriver hon på Instagram.

Strax därpå slog Bianca tillbaka mot kritiken, på ett sätt som nu delar följarna.

"Hhahah nånsin hört talats om olika ljus? Det där var alltså en hel dag emellan", skriver Bianca följt av flera skrattande emojis.

"Du är ett jävla skämt asså", skriver 27-åringen i en annan kommentar.

Bianca Ingrosso

Bianca blev minst sagt irriterad.

Foto: Skärmdump Instagram

Följarna delade – efter Biancas svar på kritiken

Under Biancas två kommentarer har nu många följare uttryckt olika tankar kring hennes tonläge.

Vissa av följarna håller med Bianca om att det var onödig kritik, och påpekar att bilderna är tagna i olika sorters ljus:

"Som fotograf kan jag säga att det är ljuset det handlar om. Före-bilden är inte tagen i direkt solljus", skriver en person.

Samtidigt tycker andra att Bianca borde hantera kritiken på ett mer proffesionellt sätt:

"du äger ett företag som omsätter hur mycket då och du har 1,3 miljoner följare och det här är din respons? Oprofessionellt", skriver en person.