Kritikstorm mot Pernilla Wahlgren efter aggressiva uttalandet: "Fruktansvärt!"

Kritikstorm mot Pernilla Wahlgren efter aggressiva uttalandet: "Fruktansvärt!"

Pernilla Wahlgrens nya drag uppskattas absolut inte.

Så mycket pengar tjänar Pernilla Wahlgren!
Slå på ljud

Pernilla Wahlgrens show "hybris" fick sättas på paus när hårdare restriktioner infördes i början på förra året. Endast en föreställning hann ensemblen med innan de blev ofrivilligt lediga.

Men i höst vände det och de kunde äntligen återuppta föreställningen – och det blev en succé med en utsåld turné! Men lyckan blev inte långvarig.

Nu har nya åtgärder vidtagits för att minska smittspridning, bland annat ett deltagartak på max 500 personer för allmänna sammankomster och offentliga tillställningar.

Det här är något som gjort Pernilla rosenrasande, men hennes aggressiva uttalanden får nu många att se rött.

Pernilla Wahlgren ilska över de nya restriktionerna

På Instagram har Pernilla delat flera inlägg om hur de nya restriktionerna återigen drabbar kulturen, och hon från medhåll – men endast från andra verksamma inom nöjesbranschen.

"Vi VILL MÖTA VÅR PUBLIK IGEN!!!! Sååå ledsen för er skull att vi inte får spela - trots att vi kan och vill!!! Att stänga ner samhället & ge oss stränga restriktioner för det här muterande viruset som nu inte är farligare än en FÖRKYLNING eller vanlig influensa är totalt VANSINNIGT!!!", skriver hon som en del i ett långt argsint inlägg.

Pernillas Wahlgren möts av hatstorm efter uttalandet

Kommentarerna fullkomligt väller in efter Pernillas ord – och alla går i samma spår. Folk är minst sagt besvikna.

"Och vi i vården blir utbrända när vi ska vårda alla som gått på festligheter, fair!", skriver en följare och hundratals personer håller med:

"Vilken tur att alla kulturarbetare numera är utbildade läkare, för ni är så välkomna till att arbeta inom vården som blöder på riktigt! Även skola, förskola och omsorg skriker efter personal. Det finns en massa samhällsviktiga funktioner som skulle behöva er hjälp. Välkomna!"

"Känns lite som ett hån mot sjukvårdspersonal och anhöriga till de som dött i denna sjukdomen."

"Är konserter och liknande viktigare än människors liv?"

"Fruktansvärt att du uttrycker dig så!"

"Pernilla, viruset är VISST farligare än en förkylning. FOLK DÖR, FOLK FÅR LÅNGVARIGA EFFEKTER, FOLK FÖRLORAR SINA NÄRA OCH KÄRA I VIRUSET. 15.000 DÖDSFALL I SVERIGE. Stäng ner tills skiten är under kontroll! Besviken"

Foto: TT

LÄS MER: Svensk Damtidning avslöjar: Prinsessan Sofia blir gudmor till systerdottern!

LÄS MER: Leif Mannerströms sorg efter hemska beskedet – saknas i Sveriges Mästerkock

LÄS MER: Loa Falkman och hustrun Rosy lurade på hela sin förmögenhet: ”Förlorade allt”