Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagen

Kritikstorm mot Wahlgren efter bröllopet – slår tillbaka mot de elaka orden

16 jul, 2022, 18:00 
AvIndra Nordemar

Wahlgrenaren slår tillbaka efter bröllops-kritiken.

Annons
Här är Sveriges 8 rikaste kvinnor – hela listanBrand logo
Här är Sveriges 8 rikaste kvinnor – hela listan

Det blev ett sommarbröllop för Jessica Wahlgren och kärleken Magnus Norman. I juni sa de ja till varandra framför vänner och familj – och det blev minst sagt en lyckad fest.

På sociala medier delade en hel drös av kändisar med sig av bilder och videor från den vilda kvällen. Det bjöds på finmiddag och drinkar i mängder, samt uppträdanden från bland andra Charlotte Perrelli och Lina Hedlund.

Men efter festligheterna har Jessica mötts av en hel del kritik. Nu slår hon tillbaka mot de negativa kommentarerna.

Elaka orden om Wahlgren efter bröllopet

Jessica var klädd i en klassisk vit bröllopsklänning med spetsdetaljer – och det flesta verkar hålla med om den fantastiska klänningen, däremot har åsikterna kring håruppsättningen varit delade.

Annons

– Det pågår nu en ”tofs-debatt” på min Instagram. Här är det ju folk som stör sig på riktigt. Det är alltså folk som helt seriöst stör sig på att jag hade ”så ful tofs” när jag gifte mig, berättar Jessica i sin podcast ”Jessica & Hanna – å andra sidan”.

Hon hade alltså halv-utsläppt hår med en tofs på huvudet – vilket är en frisyr som inte gått hem hos många.

Podd-kollegan Hanna Hedlund håller däremot inte med om de kritiska kommentarerna som ska ha lydit "fjantig tofs", "som en hund med en tofs på huvudet" och så vidare.

Förklaringen bakom frisyren

I podden förklarar hon hur hon tänkte med sin bröllopsfrisyr:

– Jag ville ha utsläppt hår. Men jag ville ha lite Birgitte Bardot med liksom höjd, lite smalt vid tinningarna och mycket hår, men mycket höjd, säger hon och fortsätter:

– Och då vet jag av erfarenhet att gör man det, du kan tupera hur mycket som helst, så håller det någon timme eller två och sen så blir det bara en tuperad boll där uppe. Då kände jag så här, om jag ska få samma känsla, samma form, för det är så jag jobbar när jag jobbar med hår. Jag ville ha formen av Birgitte Bardot, då måste jag ha en tofs på huvudet, då får jag den formen.

Foto: TT

Annons