Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Kungens vän Aje Philipson är med i nya Solsidan-filmen

05 dec, 2017, 10:00 
https://image.svenskdam.se/image-5471140?imageId=5471140&width=1320&height=689
Ellen Myrgård Lindén
Kungavännerna brukar annars sky offentlighetens ljus.
Annons

Bröderna Måns och Felix Herngrens tv-succé Solsidan har gått och blivit film! I fredags hade den efterlängtade komedin premiär och som vanligt kretsar handlingen kring karaktärerna Alex (Felix Herngren), Anna (Mia Skäringer), Fredde (Johan Rheborg) och Mickan (Josephine Bornebusch). Dessutom är kungavännen Aje Philipson med på ett hörn!

Under en scen, som utspelar sig i skånska Torekov, frågar Ove Sundberg (Henrik Dorsin) Aje om han kan tänka sig att vara spermadonator till honom och Anette (Malin Cederbladh), som försöker få ett till barn. Kungavännerna brukar ju annars sky offentlighetens ljus – därför var det många som blev förvånade när Aje och hustrun Bathina plötsligt dök upp på vita duken.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Aje och Bathina Philipson med dotter Märta på premiären i fredags. Paret har även sönerna Axel och Hugo tillsammans. Sedan har Aje Nina, Anja och Andreas ”Coci” Philipson tillsammans med exfrun Grete Qviberg och Victor, Johan och Louise med Gisela Schöön.
I nya Solsidan-filmen besöker familjen Schiller Torekov.
Annons

Foto: Viktor Davidson, IBL

Annons