Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Kusliga händelsen i Nyhetsmorgon - tittarnas reaktion är oundviklig

26 apr, 2023, 13:52 

Anders Pihlblads och Rania Shemoun Olssons beslut uppmärksammas nu.

Annons

Tidiga morgnar är ingen match för programledarna i Nyhetsmorgon. De är vana att stiga upp i ottan, ta till sig av nyhetsläget och sedan förmedla dessa i direktsändning – allt inför en trogen tv-publik!

8 kända TV4-profiler: Så mycket pengar tjänar de!Brand logo
8 kända TV4-profiler: Så mycket pengar tjänar de!

Nyhetsläget är sig olikt för varje dag som går. TV4-profilerna måste därför klara av att blanda högt och lågt, kasta sig mellan allvar och underhållning, och anpassa sig till rådande läge.

Den senaste tiden har Anders Pihlblad och Rania Shemoun Olsson kamperat ihop. Med van och trygg hand vägleder de tittarna, och har blivit några av kanalens mest populära programledare.

Annons
Anders Pihlblad
Anders Pihlblad.

Ranias tvekan: ”Tog ett snack med familjen”

Men det var inte helt självklart att Rania Shemoun Olsson skulle tacka ja till det morgonpigga jobbet. I en intervju med Aftonbladet säger hon att det krävdes ett noggrant samtal med familjen innan hon bestämde sig.

– Jag tog ett snack med familjen innan jag tackade ja. Det här innebär att jag ska gå upp tidigt igen och göra det på heltid och det påverkar allas liv. Barnen har vant sig vid att jag jobbar sent med Ekonominyheterna och att de kan vara hemma och härja fritt. Men familjen står bakom mitt beslut.

Annons
Rania Shemoun Olsson
Rania Shemoun Olsson.

Tittarnas reaktion efter händelsen

Anders Pihlblad är säkert helnöjd med att Rania bestämde sig att tacka ja till jobbet. Kemin mellan programledarna har visat sig vara god – och ibland är den så pass bra att de klär sig i liknande kläder.

Annons

Under onsdagens sändning dök både Rania och Anders upp med jeanstyg på kroppen, något som flera tittare uppmärksammade på kanalens Instagram.

”Fina jeansmänniskor”, skriver en person.

”God morgon. Nu matchar ni igen”, skriver en annan.

”Godmorgon finaste Raina och finaste Anders , så snygga jeanskläder , fräscht”, skriver en tredje.

Foto: TT/Instagram

Annons