Kvinnans ord om Pernilla Wahlgrens nya man leder till tårar

Kvinnans ord om Pernilla Wahlgrens nya kärlek får henne att brista ut i tårar

Pernilla Wahlgren har hittat kärleken igen! Och det är Christian Bauer som har fångat schlagerstjärnans hjärta. Men innan de mötte varandra gick Pernilla till en spådam som fick sia om hennes framtida kärleksliv. Ord som nu i efterhand blir väldigt komiska.

Har du koll på de kungliga snackisarna från vecka 22?
Slå på ljud

Pernilla Wahlgren befinner sig, sedan några veckor tillbaka, i en relation med mannen Christian Bauer. Till en början var artisten och realitystjärnan väldigt hemlig kring sin nya kärlek men efter en romantisk weekend i Spanien vågade hon öppna upp om de starka känslorna.

LÄS MER: Pernilla Wahlgrens nya drömboende – spana in bilderna!

”Älskar det filterlösa lyckorus jag befinner mig i just nu.... Har tusen fjärilar i magen, samtidigt som jag aldrig har känt mig så här lugn, trygg och harmonisk”, skrev hon i ett inlägg på Instagram.

Här får spådamens oväntade ord Pernilla att bryta ihop – har helt fel
Slå på ljud

Innan Christian var Pernilla singel i över 10 år – men hon funderade på om hon någon gång skulle träffa den rätta igen. I en tidigare säsong av ”Wahlgrens värld” tar Pernilla med sig dottern Bianca Ingrosso till ett medium, med dessa frågor i åtanke. Mor och dotter träffar en norsk kvinna som ska hjälpa dem att se in i framtiden och spådamen inleder mötet med att konstatera att Pernilla känns nervös.

Pernilla Wahlgrens tårar efter orden om nya kärleken

Mötet blir känslosamt eftersom Pernilla börjar reflektera över att hon faktiskt har stängt dörren till kärleken – eftersom hon är rädd för att bli sårad. Men kvinnan, som kan se in i framtiden, är övertygad om att Pernilla kommer att träffa kärleken igen. Dock är det inte alls en beskrivning av Christian Bauer som tittarna får höra.

”Du kommer att träffa en man som är lite äldre än dig. Han är inte så jättelång och han har lite mage. Han har stora händer och är väldigt snäll”, konstaterar hon.

Alla säsonger av “Wahlgrens värld” finns att streama nu på Discovery+.

Och Pernilla blir genast skeptisk.

”Det var inte jättekul att höra att jag ska träffa en äldre, kort och tjock man”, säger Pernilla in i kameran efter att mötet är avslutat.

Alla säsonger av ”Wahlgrens värld” streamar nu på Discovery+.

Pernilla Wahlgren Christian Bauer

Christian Bauer stämmer inte alls överens med den man som spådamen beskrev för Pernilla.