Kvinnorna runt Niklas Strömstedt får Jenny Strömstedt att reagera: "Förförelseakt"

02 jun, 2022, 14:00 

Det är inte alltid lätt att vara gift med en popstjärna...

Annons

Det är många som längtar efter ett förhållande som Jenny och Niklas Strömstedt har, vilka turturduvor! Trots att paret varit tillsammans i nästan 15 år visar kärleken inga tecken på att svalna av.

Men det är inte bara guld och gröna skogar i förhållandet, i alla fall inte när det kommer till faktorer varken Jenny eller Niklas kan kontrollera, som andra kvinnor...

Dramatiska mötet

Jenny och Niklas Strömstedt träffades på ett aningen dramatiskt vis. I en intervju med Hemtrevligt berättar Jenny om det lyckliga sammanträffandet, som skulle leda till så mycket gott.

Det hela började en vinter när hon promenade hem från jobbet.

Recept.se Nyhetsbrev

– De stora istapparna på taken ovanför höll på att smälta men jag passerade skylten med texten ”Varning för ras” utan att se den. Plötsligt kom någon springande, tog tag i min arm och sa att här bör man inte gå. När jag tittade upp såg jag att det var Niklas. Precis när han hade dragit undan mig föll en istapp ned på marken alldeles bredvid. Som tur var klarade vi oss båda undan, berättar hon till tidningen.

Annons

Niklas dök upp som en hjälte, och stal Jennys hjärta på köpet. Det tog fyra år innan de bestämde sig för att slå slag i saken, och de gifte sig.

Mötet verkar vara en metod att rekommendera, sedan den dagen har Niklas och Jenny hållit ihop, och förra året firade de sin 10-åriga bröllopsdag.

Orden om kvinnorna

Paret kan man nästan kalla för proffs på relationer. De har ju till och med fått ett eget program, Tillsammans med Strömstedts, som går ut på att kända par gästar för att prata om förhållanden och allt vad det innebär.

Men inte ens experterna klarar sig från lite jobbiga situationer i äktenskapet, inte minst när det gäller till yttre faktorer.

Jenny gästade radioprogrammet Vardagsfilosofiska rummet förra året, och fick frågan om det var okej att flörta med en gift person. Ett scenario man kan tänka sig att hon stött på i sina dagar, hon är trots allt gift med en av våra största popstjärnor.

Annons

Först svarar hon nej, att det inte är så fel, men sen förklarar hon sig.

– Ni måste förstå lite vart jag befinner mig i livet. Om det kommer liksom fram någon kvinna när vi är på kalas och glittrar till lite när hon tittar på min man, och han då sträcker lite på sig och känner sig lite härlig. Då känner jag lite så ”Be my Guest”, vad härligt och fint!, säger Jenny Strömstedt i Sveriges radios Vardagsfilosofiska rummet.

Oerhört bjussigt av Jenny, men även hon sätter sina gränser – och ibland är det nog.

– Men sen är det klart att om det är någon liksom klängig så förförelseakt..., säger hon och menar att där går en gräns.

Foto: TT

Annons