Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Laila Bagge och Niclas Wahlgren går skilda vägar

10 nov, 2014, 08:39 
Agneta Nisbeth
Annons
wahlgren-bagge-ste

Kändisparet Laila Bagge och Niclas Wahlgren bryter upp. Kärlekssagan tog fart under inspelningarna av Let’s Dance 2009 och de puttrande känslorna riktigt lyste i rutan.

“Jag och Niclas har bestämt oss för att gå skilda vägar”, skriver Laila på sin blogg. Deras kärlekssaga föddes under inspelningarna av Let’s Dance 2009. Paret lever tillsammans i en villa på Lidingö och har en gemensam son. “Vi hoppas att vårt privatliv respekteras under denna jobbiga tid framför allt då det finns barn med i bilden”, fortsätter Laila. Hon meddelar även att bloggen kommer ligga i lä ett tag framöver.

– Jag kommer ta ledigt från bloggen i några dagar framöver och hoppas att ni har förståelse för detta.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Även Nicklas kommenterar uppbrottet.

– I dag har Laila och jag lämnat in en ansökan om skilsmässa till Stockholms tingsrätt. Vi har bestämt oss för att gå skilda vägar, och hoppas att våra privatliv respekteras under denna tid.

Paret gifte sig i mars 2010. Bröllopet ägde rum i Jakobs kyrka i Stockholm.

Av Ellen Myrgård

Foto: Stella Pictures

Annons