Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagen

Laila Bagge slår tillbaka mot kritiken: “Lever mitt liv som jag vill”

24 jun, 2024, 19:00 
Victoria Morand
Laila Bagge slår tillbaka.
Annons
Laila Bagge: ”Allt går åt helvete”Brand logo
Laila Bagge: ”Allt går åt helvete”

Laila Bagge är välkänd i Sverige och inom musikindustrin. Under flera år satt hon i Idol-juryn tillsammans med bland annat sin exmake Anders Bagge.

Under de senaste åren har den svenska tv-publiken även fått se 51-åringen i tv-programmen Lailaland, Svenska Powerkvinnor och idag är hon programledare för Rix morronzoo!

På senaste tiden har hon dock mötts av kritik på sina sociala medier – på grund av en väldigt underlig anledning.

Charlotte Brunzell/TT

Slår tillbaka mot hatstormen

På senaste tiden har Laila Bagge möts av kritik för att hon lagt upp bilder på sig själv i bland annat bikini och korta klänningar.

Annons

I kommentarsfälten påstår folk att hon är för "gammal" för att lägga upp bilder inom den genren – men nu slår Laila tillbaka i ett nytt inlägg på Instagram.

"Är det inte lite konstigt att vi år 2024 reagerar på om någon har kort kjol som är över 50? Att dessutom försöka ”shamea” och känna att man behöver berätta att det inte är ok pga ålder, för någon man absolut inte känner är för mig helt obegripligt"

Kommentarsfältet vällde in av kärlek efter Lailas inlägg och långa text.

Annons

"Stå på dig Laila! Ingen ska bestämma över ens klädsel oavsett ålder och kön. Dessutom borde kvinnor stötta kvinnor och inte tracka ner. Fy skäms på er med dinosauriementalitet!" Skriver en.

"Klart man får bära kortkort oavsett ålder eller kroppsform. Kör bara kööör som vi brukar säga här hemma" säger en annan.

Och vi håller med, stå på dig Laila för du strålar!

Bild: TT

Annons