Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Laila Bagges attack på Pernilla och Bianca – 8 år efter splittringen från familjen

15 dec, 2022, 17:00 
Indra Nordemar

Laila Bagge tycker att det börjar bli för mycket av sin ex-svägerska.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
6 saker du inte visste om Pernilla Wahlgren!Brand logo
6 saker du inte visste om Pernilla Wahlgren!
Laila Bagge har både talangscout och manager på sitt cv och har bland annat skrivit låtar till Celine Dion och upptäckt Zara Larsson. Men för svenska folket blev hon känd då hon klev in som jurymedlem i Idol 2008.

Året därpå medverkade hon även i Let's Dance, där hon träffade Niclas Wahlgren. De tävlade på varsitt håll men bakom kulisserna sprakade kärleken.

Laila och Niclas föll för varandra i Let's Dance 2009.

Niclas och Laila blev kändis-Sveriges hetaste par och 2010 ringde bröllopsklockorna – på köpet blev Laila och Pernilla svägerskor.

Men i dag är relationen kylig. Och nu ger Laila en känga till både Pernilla och Bianca.

Annons

Laila Bagge ingift i familjen Wahlgren

Laila och Niclas skilde sig 2014, mot Niclas vilja som blev hjärtekrossad.

– Det hon säger till mig är att det inte finns någonting kvar, hon är fast besluten, lycklig och går vidare. Det är klart att det gör också jätteont att höra, har han tidigare hävdat för Aftonbladet.

Det innebar också en avslutad vänskap för Pernilla och Laila.

– Laila och jag är ju faktiskt föra detta svägerskor. Vi umgås inte och är inte kompisar. Men vi har ju varit i samma familj. Hon har till och med burit mitt efternamn. Bara en sådan sak, har Pernilla sagt i Wahlgrens värld.

Laila och Niclas hejade på Pernilla när hon deltog i Let's Dance.

Lailas ord om Pernilla och Bianca: "Syns ju hela tiden"

Nu har det gått åtta år sedan Laila splittrades från familjen Wahlgren, det verkar inte finnas några "hard feelings" mellan dem, men trots det yttrar sig nu Laila om att hon förstår att folk är trötta på Pernilla och Bianca.

Annons

Det är i samband med Lailas 50-årsdag i dag som hon öppnar upp sig i en intervju med Aftonbladet.

Du har varit känd för svenska folket i snart 15 år, hur har du upplevt livet i rampljuset?, fråga Anna och Hans Shimoda.

– Jag har aldrig strävat efter att vara känd. Under Idol var det väldigt mycket media. Det var nästan något varje dag och jag blev nästan trött på mig själv och fattar verkligen om folk irriterade sig på mig, säger Laila och fortsätter:

– Jag kan också förstå det här med Pernilla och Bianca, det är många som älskar dem, men det är även många som är trötta på dem. De syns ju hela tiden. Det är såklart inte deras fel, allt handlar om hur mycket artiklar som skrivs.

Foto: TT

Annons