Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Laila Bagges och Niclas Wahlgrens verkliga relation idag – sanningen avslöjad efter bittra skilsmässan

24 nov, 2021, 18:00 
https://image.svenskdam.se/image-7019163?imageId=7019163&width=1320&height=1320&cropw=100&croph=87.5&x=0&y=0
Ola Brising
Laila Bagge och Niclas Wahlgren
De var den lyckliga familjen fram till att Laila tröttnade och skilsmässan var ett faktum.
Själv gick hon vidare med 18 år yngre Korosh medan Niclas började träna stenhårt.
Annons
Så mycket pengar tjänar Pernilla Wahlgren!Brand logo
Så mycket pengar tjänar Pernilla Wahlgren!

Artisten och radioprofilen Niclas Wahlgrens, 56, äktenskap med ”Idol”-juryns Laila Bagge, 48, började med dans till ljuva toner, men slutade i en sorgesång från den åldrande popstjärnan. De två träffades då de deltog i ”Let’s dance” 2009 och blev snabbt ett av Sveriges mest omskrivna kändispar. De syntes på vimmel ihop och visade ständigt upp sig tillsammans i sociala medier.

Därför gick Laila Bagge och Niclas Wahlgren isär

Laila Bagge och Niclas Wahlgren
Laila Bagge och Niclas Wahlgren gick isär.

Efter att ha gift sig 2010 i Jakobs kyrka i Stockholm fick de hösten 2011 sonen Kit, 9 (fyller 10 den 19 oktober), och de verkade länge lyckliga ihop. Så sent som 2013 berättade Laila för Svensk Damtidning hur hon brukade skämma bort maken:

– Om jag ska göra en riktig ”håll käften dag” för Niclas så börjar det ofta med att jag ger honom massage när han kommer hem, sedan får han slinka ner i bubbelbadet med ett glas vin och sedan har jag förberett med yakuniku som vi grillar. Äter man vanlig middag går det ofta så snabbt, när man grillar tar det längre tid. Den blir det en härlig efterrätt. Annars går vi och tar massage på stan och äter lite ostron.

Annons

Men sommaren 2014 kraschade äktenskapet. Plötsligt syntes de inte alls i varandras sociala medieflöden längre. De var inte heller ute i vimlet tillsammans och de äkta makarna slutade bo ihop. Niclas sov allt oftare över hemma hos sin syster Pernilla Wahlgren, 53, vars hus inte låg så långt ifrån deras eget på Lidingö. Sen bodde Laila under ett antal dagar på hotellet Scandic Klara i Stockholm.

Kunde knappt vara i samma rum

Fast de knappt kunde vara i samma rum längre vägrade de kommentera skilsmässoryktena. Men efter månader av ovisshet bestämde de sig till sist för att ge upp. Tidigt på morgonen måndagen den 10 november 2014 skrev Laila i sin blogg:

– Jag och Niclas har bestämt oss för att gå skilda vägar. Vi har idag lämnat in ansökan om skilsmässa till Stockholms tingsrätt och hoppas att vårt privatliv respekteras.

Mer än så vill inte Laila säga.

– Hon har inga ytterligare kommentarer annat än det som står i bloggen, meddelade Lailas presskontakt Lili Assefa, 44, all media som frågade.

Annons

Bara en dag senare lades parets femrumsvilla på 260 kvadratmeter ut till försäljning med utropspriset 13,9 miljoner kronor. Samtidigt meddelade Niclas att han skulle ta en veckas paus från sitt programledarjobb i radiokanalen Rix Fm, medan Laila stöttades av sin tidigare ex-make Anders Bagge, 53, och de andra i ”Idol”-teamet.

"Hon tröttnade på mig"

Även om det till en början hette att de tagit ett gemensamt beslut om att gå skilda vägar, så visade det sig snart att det var Laila som hade tröttnat på maken. För redan i januari 2015 talade Niclas ut i podden Aftrus där han sa:

– Jag blev lämnad. Och det får man acceptera, men jag kan inte säga att det är kul eller bra. Lyckliga skilsmässor, vad är det? Jag tror inte det finns några sådana, det här är absolut inte en sådan. Visst har jag hört och sett spekulationer som att ”han har nog varit otrogen” eller ”han har nog slagit henne” men det är så långt ifrån jag man kan komma. Det känns viktigt att få säga att sanningen bakom vår skilsmässa är att hon tröttnade på mig. Det är väldigt ledsamt, men det är sanningen.

Annons

Därefter följde ett ställningskrig där de bägge följde varandra på sociala medier samtidigt som många på deras gemensamma arbetsplats MTG Radio vittnade om den iskyla som rådde ex-makarna emellan.

En nagel i ögat på Niclas var att Laila senare 2015 blev uppraggad av sin nya 18 år yngre pojkvän Korosh Kananian, 30, på krogen Riche i Stockholm. Dagen efter utekvällen vaknade hon upp i Korosh lägenhet i Kista och sedan dess har de två varit oskiljaktiga. I början av 2020 berättade Laila i tidningen Amelia:

– Till en början älskade förstås media att skriva om vår åldersskillnad. Men efter fem år har olyckskorparna äntligen slutat kraxa. Nu känns det jävligt skönt! Jag har aldrig varit tillsammans med någon så här länge utan att känna att vi måste ”åtgärda något”. Ofta har man en treårskris, eller femårskris. Men inte nu. Det pirrar fortfarande i magen! Jag har aldrig varit så lycklig som nu.

Hon passade även på att flika in något Niclas nog tog som en pik då han läste exets intervju:

Annons

– Allt är bättre med en yngre man: jämställdheten, omtänksamheten, sexet, hur de fungerar med barn och så vidare. Det finns en nyfikenhet och ett genuint intresse för kvinnan. De äldre gubbarna är ofta egenkära och blir curlade, de förväntar sig att du ska ta barnen när de blir sjuka och det är bara deras karriärer som räknas.

Laila har dock trots detta ofta i intervjuer efter skilsmässan försökt framhålla vilken fungerande relation hon och Niclas har. 2018 sa hon till exempel i Aftonbladet:

– Just nu har vi en bra relation. Det har ändå gått väldigt lång tid. Vi försöker ha en bra relation för Kits skull.

Laila och Korosh lever och driver idag skönhetsmärket Kolai ihop. Hon och Niclas har delad vårdnad om sonen Kit.

Och vad gäller Niclas bestämde han sig för att ändra om sitt liv helt efter skilsmässan. Han la all sin lediga tid på att träna stenhårt och bygga muskler, brinner än idag för sin träning och utbildade sig till personlig tränare sommaren 2019. Numera är han programledare för det populära radioprogrammet NRJ Morgon och han visar gärna och ofta upp sin vältränade kropp i sociala medier. Då Aftonbladet i vintras frågade om han har någon ny kärlek i sitt liv, så svarade Niclas, förutom att han talade om sig själv i tredje person, mycket kryptiskt:

– Det finns alltid någon som värmer hans hjärta lite extra.

Annons