Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Laila Bagges stora oro för sonen Liam, 18, – bilderna hon inte vill se

28 feb, 2022, 05:00 

Laila Bagges son Liam har givit sig in i en farlig bransch.

Annons
3 kungliga snackisar från vecka 8!Brand logo
3 kungliga snackisar från vecka 8!

Laila Bagge är välkänd i Sverige och inom musikindustrin även internationellt sedan många år tillbaka och nu får vi följa hennes liv i tv-serien Svenska Powerkvinnor.

Där introduceras vi även lite närmare till hennes barn, det är 10-åriga Kit som hon har tillsammans med Niclas Wahlgren men också 18-åriga Liam, sonen hon har tillsammans med amerikanska Mason Pitts.

– När vi träffades var vi båda på turné, vi båda jobbade inom musiken, så jag tror vi var mer lika då. Sen är det ju alltid så att man växer ifrån varandra, eller så växer man ihop och går mot ett gemensamt mål. Och det gjorde inte vi inte. Men visst vi hade det bra ett tag som alla förhållanden har, tills man börjar växa isär, har Laila tidigare sagt om förhållandet i tv-programmet Lailaland.

Liam har ett eget intresse och det är kampsport, närmare bestämt MMA. Det är en oerhört tuff sport där man blandar olika fightingstilar och det kan ofta bli våldsamma matcher. I helgen gick han sitt livs första riktiga match, och det blev vinst!

Annons

”Vi gjorde det, tack till alla som hjälpte mig att få detta att hända, inte så nöjd med prestationen men justeringar kommer att göras.” skriver han i ett inlägg på Instagram tillsammans med bilder från matchen.

Hans mamma var såklart där och kommenterar även hans inlägg.

”Yes, yes så fucking stolt. Detta är bara början på en enorm resa. Love u” skriver Laila till sin son.

Han får även stöd av Simon Sköld, som själv är MMA-fighter och tillsammans med Camilla Läckberg.

”Grymt bra jobbat!!! Njut av detta och sen är de bara tillbaka till träningen” skriver han till Liam.

Annons