Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Laila Bagges tråkiga besked med sambon Korosh: "Katastrof"

31 jan, 2024, 13:00 
Louise Wibergh Lenti
Byggkaoset har lämnat Laila Bagge uppgiven. Pengarna fortsätter strömma bort och än är huset inte klart.
Annons
Laila Bagge: ”Allt går åt helvete”Brand logo
Laila Bagge: ”Allt går åt helvete”

Laila Bagge är mest känd för sitt högljudda och smittande skratt. Vi fick först lära känna henne som jurymedlem i Idol 2008 och har sedan dess fått se henne i flera olika tv-sammanhang. Mest känd är hon nu som programledare i radio för Rix Morronzoo där hon varit permanent sedan 2015.

Trots Lailas smittande skratt och glädje finns det dock ett stressat kaos som gömmer sig under ytan.

Byggkaoset med den svidande prislappen

Laila Bagge, 51, och fästmannen Korosh Kananian, 33, bor tillsammans i en lyxvilla på Lidingö strax utanför Stockholm. Länge har det pågått stora renoveringar i huset – renoveringar som bara vuxit sig större med tiden.

I en intervju med Expressen berättar hon nu om byggkaoset.

– Alltså mitt hus är en katastrof, säger Laila med en uppgiven gest och skjuter samtidigt bort mikrofonen medan en låt spelas i radion.

Annons

Hon berättar vidare att huset ser ut som ett stort byggprojekt utifrån efter att man gjort omfattande dräneringar. Byggfirman har dessutom inte gjort klart jobbet som nu bara står och tickar pengar i form av räntor och annat.

– Hela fucking huset är ett enda stort jävla svart hål. Vi har svartmögel i hela källaren. Och det ska jag säga dig, att det inte är billigt att göra ny dränering, säger Laila och erkänner att renoveringen nu är uppe i miljonbelopp.

Trots kaoset som dränerar både pengar och energi är Laila vid gott mod och hon tänker inte ge upp i första taget.

– Det är fortfarande en vallgrav runt hela huset. Förutom runt poolen. Det får bli ett projekt som vi tar tag i själva och löser nu i vår. Allt kommer bli bra till slut hoppas jag, säger hon.

Lika kär nu som då

Trots de logistiska problemen i hemmet är kärleken stabil.

När Laila började träffa den 18 år yngre Korosh Kananian var det många som varnade att relationen aldrig skulle hålla. Idag får de personerna äta upp sina ord för paret står lika stadigt idag som de gjorde vid starten av deras förhållande.

Nyligen firade Laila och Korosh 9 år tillsammans vilket Laila uppmärksammade på sin Instagram med en fin kärlekshälsning.

"Man brukar säga att nyförälskelsen går över efter ett tag, men 9 år senare är jag lika nykär som jag var när vi först träffades" skriver Laila.

Vi hoppas att ni får ordning på hemmet snart så ni bara kan få njuta av kärleken och varandra!

Foto: TT

Annons