Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Landslagsfrun erkänner bröstoperationen: "Ja, jag har gjort det"

23 okt, 2023, 15:30 
Sanna Guidetti
En fru till en landslagsprofil har erkänt att hon har opererat brösten.
Annons

Sanna Guidetti var till en början mest känd som flickvän och sedermera fru till fotbollsproffset John Guidetti. Men sedan började hon satsa på en karriär som influencer och poddare – och då förändrades allmänhetens bild av henne.

Helena Segers och Zlatan Ibrahimovic kärleksresaBrand logo
Helena Segers och Zlatan Ibrahimovic kärleksresa

Sanna Guidetti erkänner – har opererat brösten

Nu är Sanna en kändis i egen rätt. Podcasten Högt i tak, som Sanna driver tillsammans med parhästen Rosanna Charles, har etablerat sig som en lyssnarfavorit och kändisarna står i kö för att få gästa. När poddprofilerna Edvin Törnblom och Johanna Nordström gästade kom Sanna med ett stort avslöjande.

Annons
Sanna Guidetti
Fint att Sanna och John ser så kära ut!

Att prata om sina plastikoperationer har länge setts som tabu. Det går ganska snabbt att räkna kändisarna som erkänt att de har genomgått den typen av ingrepp.

Men när diskussionen i Högt i tak kom in på bröst och behåar krävdes det inte mycket lirkande från Rosanna för att Sanna skulle komma med sin bekännelse.

SANNA: – Nu har jag sagt det två gånger men jag använder ju inte bh.

ROSANNA: – Har du gjort brösten?

SANNA: – Njaaaaa... det var ju efter att man hade fått barn och så mina bröst var ju taxöron.

Annons

Vana lyssnare blir nog inte chockade av Sannas ärlighet. Det hör till vanligheterna att hon pratar överraskande frankt om sitt liv – inte minst om sitt äktenskap.

Sanna Guidetti om den läckta videon

Det blev rubriker när Sanna avslöjade att John en gång blev utpressad när en av hans telefoner försvann på ett hotell.

– Ja, det fanns lite filmer på hans telefon som han då tappar mellan sängarna, och glömmer bort den på hotellet, för han hade två telefoner och tänkte inte på den, sa Sanna då.

– Gud jag vet inte om jag kan säga det här, vi var unga okej, det var typ Sannas avsugningsskola. Den ville de nog läcka ganska mycket, det fanns ett och annat på den telefonen.

Annons