Lars Lerin – här är hans äktenskapsförord med Junior

Lars Lerin och Junior

Lars Lerin och maken Junior ska INTE skilja sig. Här är deras hemliga kärleksöverenskommelse.
5 saker du kanske inte visste om Lars Lerin
Slå på ljud

Lars Lerin och Manoel ”Junior” Marques Lerin är en kärlekssaga som engagerat och förtrollat hela Sverige. Inte konstigt då att många reagerade med förskräckelse när Expressen plötsligt kunde rapportera att paret lämnat in en skilsmässoansökan.

Men så kom vändningen. Lars hade i själva verket dragit in sin ansökan – och beskrivit allt som ett stort "misstag".

– Jag har gjort något överilat, sa Lars till NWT.

Lars Lerins äktenskapsförord med Junior

Lars Lerin ansökte om skilsmässa – drog tillbaka ansökan dagar senare
Slå på ljud

Men dramat fick många att undra: vad skulle hända med Junior ifall han och Lars faktiskt skiljdes åt? Svensk Damtidning har tagit del av äktenskapsförordet som Lars och Junior skrev inför vigseln.

I det kan man läsa följande:

”All egendom som var och en av oss förvärvat före äktenskapet och därefter förvärvar, liksom all avkastning därav, eller vad som träder i dess ställe, skall vara förvärvades enskilda egendom som den andre maken således inte ska ha giftorätt i.”

”Detta äktenskapsförord innebär bland annat att Lars Lerins verksamhet (enskild firma), aktier, bankmedel, samtliga konstverk, fastigheter är Lars Lerin enskilda egendom.”

LÄS MER: Kärlekskarusellen i societeten – alla har varit med alla

Lars Lerin har två barn med Junior

Lars Lerin och Junior gifte sig 2009 och har sönerna Rafael, 5,5, och Gabriel, 3, som är Juniors biologiska barn med en brasilianska, tillsammans då Lars har adopterat pojkarna.

– Jag hade aldrig trott att jag skulle få barn. Det var inte aktuellt någon gång under mitt liv innan jag träffade Junior. Jag kunde ju inte ens ta hand om mig själv på den tiden, så det fanns över huvud taget inte i mina tankar att jag dessutom skulle ha ett barn att ansvara för. Men när Junior började prata om sin längtan efter att bli förälder kände jag att jag ville samma sak som han, har Lars tidigare sagt till Svensk Damtidning.

LÄS MER: De får bo på kungens privata ö – reglerna som gäller

LÄS MER: Suzanne Axells okända tragedi – lämnades

LÄS MER: Stjärnorna på slottets tragiska öden – försvann efter programmet